Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
Need For Speed 2016

XBOXONE

I den spännande omstarten av klassiska Need for Speed™ får du upptäcka en nattlig öppen värld fylld av urban bilkultur som drivs framåt av fem spännande sätt att spela. Skapa din egen unika väg via flera överlappande storys och bygg upp ditt rykte på din resa mot att bli den ultimata ikonen.
Need for Speed levererar det som fansen önskar sig och det som spelserien står för – omfattande anpassningsmöjligheter, en öppen värld fylld av äkta bilkultur och en story som driver spelet framåt.

Ventura Bay är din lekplats – från de svepande bergsvägarna med utsikt över staden, till de polistäta stadsdistrikten med skarpa kurvor – staden lever upp när de flesta ligger och sover. Spelet innehåller fem bil-ikoner – hjältar från dagens bilkultur som kommer att inspirera dig, pressa dig och sätta dina kunskaper på prov. Bygg upp ditt rykte och förtjäna respekt från dina motståndare på din fartfyllda resa mot att bli den ultimata ikonen.

• Fem olika sätt att spela: Need for Speed gör comeback med fem olika sätt att spela - Fart, Stil, Bygg, Crew och Outlaw – som ger dig möjligheten att skapa dig ett namn och till slut bli den bästa av alla. Kombinera alla fem spelsätten för att skapa det perfekta Need for Speed-ögonblicket; kör vansinnigt snabbt, sladda genom kurvor i din specialstylade bil tillsammans med kompisar medan ni blir jagade av polisen.

• Omfattande anpassnings och stylingmöjligheter: Bygg en bil som reflekterar din personlighet både när det gäller utseende och prestanda med speciellt utvalda ikoniska bilar, de hetaste eftermarknadsprylarna och inställbar väghållning. Fixa till din bil och ge dig ut på gatorna.

• Story: Fem överlappande storys som var och en har inspirerats av en ikon från verklighetens motorvärld. Varje beslut, varje sekund, varje minut accelererar din spelupplevelse och din resa mot att bli den ultimata ikonen.

• En miljö inspirerad av den amerikanska västkusten: Från skymning till gryning kan du uppleva en öppen värld fylld av en urban bilkultur som du inte visste existerade. För att kunna leverera en omfattande öppen värld och nästan dubbelt så många körbara vägar som i Rivals kombinerar vår värld kraften från de nya konsolerna med en turboladdad spelmotor i form av Frostbite.

Information

Publisher Electronic Arts Release 05-11-2015
Genre Racing Prod nr 6970NFS16
Format XBOXONE EAN 5030933113749
Finns även Nej Info uppdaterad 24-01-2020 10:00
Vikt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us


order@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.