Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
Battlefield 1

PS4

Upplev det fullskaliga krigets gryning i Battlefield™ 1. Upptäck en ny värld i krig genom actionladdade och äventyrsfyllda kampanjer eller utkämpa storslagna flerspelarstrider för upp till 64 spelare. Strid som infanteri, eller kör otroliga fordon på land, i luften och till havs och anpassa din spelstil till de mest dynamiska striderna i Battlefields historia.
Upplev det fullskaliga krigets gryning i Battlefield™ 1. Delta i episka strider som låter dig uppleva allt från intensiva gatustrider i ett belägrat Frankrike, tungt beväpnade befästningar i de italienska alperna och hårda strider i det arabiska ökenlandskapet. Utforska en värld i krig genom den äventyrsfyllda kampanjen eller i multiplayer-strider för upp till 64 spelare och anpassa din taktik till den storskaliga förstörelsen och det dynamiska vädret. Dra ut i krig som infanterist, led attacker från hästryggen och ta kontroll över fantastiska fordon på land, till sjöss och i luften - från pansarvagnar och propellerplan till gigantiska Behemoths – några av de största fordonen i spelseriens historia.

INNEHÅLL
• Episka multiplayer-strider för 64 spelare – Gå ihop med dina vänner i de mest episka flerspelarstriderna i FPS-historien med upp till 64 spelare. Strid som infanteri, led attacker från hästryggen eller ta kontroll över fantastiska fordon på land, till sjöss och i luften - från pansarvagnar och propellerplan till gigantiska Behemoths
• Upplev det fullskaliga krigets gryning – Delta i några av de största striderna i mänsklighetens historia. Kriget rasar på episk skala. från de tungt befästa alperna till de brännande arabiska öknarna, medan du bevittnar den moderna krigföringens gryning.
• Inget slag är det andra likt – Dynamiskt väder och massiv förstörelse skapar ett landskap i ständig förändring. Lämna ditt avtryck på världen med storskalig förstörelse oavsett om du spränger kratrar i marken med artilleriattacker eller skjuter sönder vägar med gevärseld.
• Attackera frontlinjen i Operations – Delta i en rad sammanlänkade strider på alla kartor i nya spelläget Operations. Anfallarna måste bryta igenom försvararnas frontlinje för att ta sig vidare till nästa karta.
• Massiva Behemoths – Ta kontroll över några av de största fordonen i Battlefields historia. Låt kulorna regna från skyn med de enorma luftskeppen, krossa dig fram genom världen med det bepansrade tåget och bomba fastlandet från havet med The Dreadnought.
• Krigshistorier från världens alla hörn – Upptäck en värld i krig genom en äventyrsfylld kampanj som fångar variationerna i de globala konflikterna genom ögonen på olika karaktärer som förenas via det första moderna kriget.

Information

Publisher Electronic Arts Release 21-10-2016
Genre Action Prod nr 4470BF1
Format PS4 EAN 5030938113768
Finns även Nej Info uppdaterad 03-01-2018 04:00
Vikt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us


order@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.