Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
Battlefield 1

PS4

Upplev det fullskaliga krigets gryning i Battlefield™ 1. Upptäck en ny värld i krig genom actionladdade och äventyrsfyllda kampanjer eller utkämpa storslagna flerspelarstrider för upp till 64 spelare. Strid som infanteri, eller kör otroliga fordon på land, i luften och till havs och anpassa din spelstil till de mest dynamiska striderna i Battlefields historia.
Upplev det fullskaliga krigets gryning i Battlefield™ 1. Delta i episka strider som låter dig uppleva allt från intensiva gatustrider i ett belägrat Frankrike, tungt beväpnade befästningar i de italienska alperna och hårda strider i det arabiska ökenlandskapet. Utforska en värld i krig genom den äventyrsfyllda kampanjen eller i multiplayer-strider för upp till 64 spelare och anpassa din taktik till den storskaliga förstörelsen och det dynamiska vädret. Dra ut i krig som infanterist, led attacker från hästryggen och ta kontroll över fantastiska fordon på land, till sjöss och i luften - från pansarvagnar och propellerplan till gigantiska Behemoths – några av de största fordonen i spelseriens historia.

INNEHÅLL
• Episka multiplayer-strider för 64 spelare – Gå ihop med dina vänner i de mest episka flerspelarstriderna i FPS-historien med upp till 64 spelare. Strid som infanteri, led attacker från hästryggen eller ta kontroll över fantastiska fordon på land, till sjöss och i luften - från pansarvagnar och propellerplan till gigantiska Behemoths
• Upplev det fullskaliga krigets gryning – Delta i några av de största striderna i mänsklighetens historia. Kriget rasar på episk skala. från de tungt befästa alperna till de brännande arabiska öknarna, medan du bevittnar den moderna krigföringens gryning.
• Inget slag är det andra likt – Dynamiskt väder och massiv förstörelse skapar ett landskap i ständig förändring. Lämna ditt avtryck på världen med storskalig förstörelse oavsett om du spränger kratrar i marken med artilleriattacker eller skjuter sönder vägar med gevärseld.
• Attackera frontlinjen i Operations – Delta i en rad sammanlänkade strider på alla kartor i nya spelläget Operations. Anfallarna måste bryta igenom försvararnas frontlinje för att ta sig vidare till nästa karta.
• Massiva Behemoths – Ta kontroll över några av de största fordonen i Battlefields historia. Låt kulorna regna från skyn med de enorma luftskeppen, krossa dig fram genom världen med det bepansrade tåget och bomba fastlandet från havet med The Dreadnought.
• Krigshistorier från världens alla hörn – Upptäck en värld i krig genom en äventyrsfylld kampanj som fångar variationerna i de globala konflikterna genom ögonen på olika karaktärer som förenas via det första moderna kriget.

Information

Publisher Electronic Arts Release 21-10-2016
Genre Action Prod nr 4470BF1
Format PS4 EAN 5030938113768
Finns även Nej Info uppdaterad 27-06-2017 09:00
Vikt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+46 (0)8 597 962 70
order@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.