Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
V-Rally 4

SWITCH

Ett legendariskt racingspel är tillbaka! Njut av en extrem upplevelsesamtidigt som du utvecklar dina förmågor i denna utmannande simulering. Ta digan utmaningarna inom rally, rallycross, driftar, buggies och branta backar, ochge dig av på en spektakulär resa över kontinenterna.
Dominera påfarliga vägar, osäkra förhållanden och miljöer samtidigt som du hela tiden ökarfarten och känner adrenalinet pumpa. Sätt dig bakom ratten på några av de mestlegendariska offroadfordonen i varje kategori, och ta dig an de svårastebanorna i vackra miljöer.
- Rally: dominera på de svåraste banorna från Kenya till Sequoia Park, och tadig an de ofta extrema miljöerna bakom ratten på både moderna och historiskafordon.
- V-Rallycross: intensiv 8-personerslopp på grus och asfalt
- Extreme-Khana: drifta med precision och hastighet över fällor på vägen somverkligen tvingar dig att visa sina förmågor!
- Buggy: bli en expert på att köra över kullar och dalar, utnyttja de rättareflexerna och lär dig hur du ska vinna de vilda loppen.
- Backe: nå toppen bakom ratten på de här kraftfulla och opålitliga monstren!
Fler än 50 olika bilmodeller, inklusive de mest berömda inom extrem motorsport.Testkör, samla, uppgradera, anpassa och främst av allt: bemästra dem!
V-Rally 4 är utvecklat av Kylotonn Racing Games, en studio som specialiserarsig på rallysimuleringar. Spelet har all den senaste fysiken och grafiken sommöjliggörs med KT-motorn.
En resa har som bekant inget värde om den inte delas med någon, och därför harV-Rally 4 ett karriärläge och ett innovativt onlineläge som tar din upplevelseoch dina framsteg till nya höjder.

Information

Publisher Bigben Interactive Release 13-12-2018
Genre Racing Prod nr 750800VR4
Format SWITCH EAN 3499550366594
Finns även Nej Info uppdaterad 12-02-2019 10:00
Vikt 0.6kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us


order@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.