Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
The Sims 4

PC

Du skapar. Du kontrollerar. Du bestämmer.

Är du redo att leka med livet? Få utlopp för din kreativitet med The Sims 4!
Roa dig med makten att skapa och styra personer i en virtuell värld med The Sims 4. Anpassa dina simmars utseende och personlighet. Bygg ett perfekt hem åt dem, med din favoritinredning. Bygg upp relationer till andra simmar, låt dem göra karriär och utveckla färdigheter. Det är upp till dig vilka dina simmar ska vara och vilken riktning deras historier ska ta.

The Sims 4 är en livssimulering som ger dig makten att skapa och kontrollera personer i en virtuell värld och leka med livet. Få utlopp för din kreativitet när du anpassar dina simmars speciella utseende och unika personlighet. Bygg det perfekta hemmet åt dina simmar med designalternativ som låter dig forma utseendet både på utsidan och insidan. Lek med olika händelser i simmarnas liv. Bygg upp relationer till andra simmar, pröva på nya karriärer och utveckla unika färdigheter åt dina simmar. Utforska vackra spelvärldar med massor av intressanta simmar att träffa och lokaler att besöka. Dina simmar kan färdas mellan spelvärldar för att kolla in olika unika miljöer och platser. Vilka blir dina simmar och vilka historier kommer du att berätta? Det är upp till dig. Ha kul, få makt och lek med livet i The Sims 4

UTVALT INNEHÅLL
Skapa dina simmar.Skapa och spela med en eller flera simmar. Anpassa allt hos dem, från kroppsform till etnicitet och frisyrer eller accessoarer. Ge dem personliga egenskaper och ta reda på deras ambition i livet. Ge dem personliga egenskaper och ta reda på deras ambition i livet. Varje detalj hjälper till att göra dina simmar till unika, fascinerande personer
Bygg ett perfekt hem åt dina simmar. Du väljer allting, från platsen för husbygget till möblerna. Designa insidan och utsidan, trädgården och inredningen. Du kan till och med lägga till saker som pooler och källare.
Utforska vackra spelvärldar. Dina simmar har gott om levande samhällen och intressanta lokaler att utforska. Låt dem åka mellan spelvärldar och uppleva allt som varje plats har att erbjuda. Se hur deras umgängeskrets utökas när de träffar nya simmar i varje världs speciella resmål!
• Skapa dina simmar: Du kan skapa vem du vill i The Sims 4. Du kan anpassa dina simmars speciella utseende genom att forma deras kropp och välja bland olika etniciteter, frisyrer, klädval och accessoarer som gör din sim till en unik person. Välj din sims personlighetsdrag och välj en ambition i livet åt hen. Du kan skapa och spela med flera simmar.
• Bygg det perfekta hemmet åt dina simmar: Det är lätt att anpassa utseendet både på utsidan och insidan, med möbler, terräng och platser i kvarteret. Du kan till och med lägga till unika funktioner som pooler och källare i din sims hem. Låt dig inspireras av färdiga stylade rum som är lätta att lägga till i spelet.
• Lek med livet: Ha kul och få makt när du leker med livet i The Sims 4. Dina val skapar invecklade och underhållande ögonblick i dina simmars liv. Vilka är dina simmar? Vilka kommer de att bli? Låt dem söka sitt drömjobb, utveckla sina färdigheter, skaffa nya vänner eller bilda en familj när du bygger relationer till andra simmar. Du kan spela kreativt på ditt eget unika sätt i The Sims 4.
• Utforska vackra spelvärldar: Utforska de vackra världarna i The Sims 4, fulla av levande samhällen med simmar och intressanta lokaler att besöka. Dina simmar kan åka mellan spelvärldarna för att kolla in de unika miljöerna och platserna i varje värld. Utöka din sims umgängeskrets och träffa nya simmar i varje världs livliga kvarter och unika resmål.
• Lägg till nytt innehåll & upplevelser i ditt spel: Se, dela och lägg till nya simmar, hushåll och hem från The Sims 4-Galleriet i ditt spel. "
KRÄVER SPELUPPDATERINGAR TILL THE SIMS 4.
Ladda ned The Sims 4 till PC och Mac hos Origin och lek med livet!Information

Publisher Electronic Arts Release 15-07-2019
Genre Simulation Prod nr 1670SIM4NOR
Format PC EAN 5030931123719
Finns även Nej Info uppdaterad 14-11-2019 10:00
Vikt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us


order@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.