Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
Pro Cycling Manager 2020

PC

Led ett cyklingsteam och led dem till toppen! Du måste hantera ekonomin och rekryteringen, planera din träning, implementera din strategi och dessutom ta hand om dina cyklister och deras moral!
Fattar du rätt beslut?
Ta dig an en peloton i över 230 lopp och 650 banor, från Tour de France till La Vuelta och alla de klassiska eventen i väldsmästerskapet.
Led ett cyklingsteam och led dem till toppen! För att komma dit måste du hantera ekonomin och rekryteringen, planera din träning och implementera din strategi. Och för första gången i Pro Cycling Manager-serien måste du även ta hand om dina cyklister och deras moral! Ett beslut kan förändra allt...
Du måste lyssna på dina cyklisters önskemål (få vara med i lopp, personliga mål, etc.) och antingen godkänna eller neka dem. Du är managern, endast du kan fatta besluten som bevarar balansen i teamet och motivera dina cyklister i tuffa situationer och samtidigt få de bästa resultaten som går att få.
Du kan även spela som din egen cyklist och klättra uppför karriärstegen i Pro Cyclist-läget. Bevisa dig själv i Career-läget? Spel online med upp till 15 andra spelare från hela världen.
Nytt i 2020-versionen:
• De 21 officiella banorna i Tour de France 2020
• Career-läge:
o Hantera dina cyklisters moral: de har önskningar (få vara med i lopp, rekrytering av cyklister, etc.) och ditt beslut påverkar hur de mår och presterar. Transfer-fönstret är kritiskt för balansen i ditt team.
o Motivering under loppen: i varje lopp är dina cyklisters motivering kopplad till moral och nyckelevent, som t.ex. om de bär en tröja, om de vann i förra loppet, etc. En helt motiverad cyklist kan göra bättre ifrån sig i loppet, inklusive öka takten och förbereda sig för upploppet.
o En ny assistent hjälper dig planera dina lopp
o Ett helt nydesignat skrivbord
• Förbättrad AI, aggressivare och äventyrligare

Information

Publisher NACON Release 04-06-2020
Genre Sport Prod nr 16800PCM20
Format PC EAN 3665962000818
Finns även Nej Info uppdaterad 19-08-2020 03:00
Vikt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us


order@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.