Corporate | Webshop
Contact
Användarnamn
Lösenord
separator Spel - Tillbehör separator Support separator
testing
Releaselista Backlogg
Start Spel - Tillbehör
EA Sports UFC 4

PS4

Forma din legend i EA SPORTS UFC 4. I EA SPORTS UFC 4 formas fightern du blir av din kampstil, dina prestationer och din personlighet. Oavsett hur eller var du spelar EA SPORTS UFC 4 är du i centrum i varje match.
Med mer kontroll i slag och sparkar, med Real Player Motion Technology som förhöjer grapplingkamper mellan två spelare, med det nya submissionsystemet och med en stenhård uppdatering av ground and pound kommer spelare att verkligen känna varenda del av fighten i EA SPORTS UFC 4.

 • Flytande kontroll av clinch: UFC 4 introducerar Real Player Motion Technology (RPM Tech) i clinchkonsten och skapar en flytande upplevelse som drivs av positionering och fysisk kontext. Med den här tekniken är clinch integrerat som en del av attacksystemet, vilket möjliggör mer clinch och separering som kan ske oftare och mer flytande.
 • Omgjorda nedtagningar: UFC 4 introducerar RPM Tech även i spelmekaniken för nedtagningar. Med många olika nedtagningsanimationer kommer spelare känna att det finns fler möjliga resultat och att de drivs av användarens kontroll och fighterns egenskaper. Från lyftningar till sprawl och helt nya drivande nedtagningar där spelare aktivt pressar eller försvarar under nedtagningsförsöket kommer matcher att vinnas eller förloras under dessa kritiska brottningsmoment.
 • Stenhård ground and pound: Förmågan att hitta sätt att göra rejält med skada på marken har blivit kännetecknet för några av de bästa inom UFC. Uppdateringen av ground and pound i UFC 4 ger mer kontroll i höga lägen, fler verktyg för att sikta för den som attackerar, och fler verktyg för försvararen, som huvudrörelser och vältajmade kontringsövergångar.
 • Nytt submissionsystem: Det uppdaterade systemet innehåller en helt ny upplevelse för submissionfasen. Beroende på din position kommer ett av två nya minispel att starta, och de är gjorda för att skapa en förenklade upplevelse för spelare. Dessutom kan spelare nu attackera i submissionfasen och har fler sätt att fortsätta vidare från ett submission för att påskynda avslutandet, eller använda hårda smällar för att komma ur det.
 • Grapplehjälp: Det nya och mer intuitiva kontrollsystemet möjliggör mer kontroll och bättre förståelse för markstrid. Med enkel användning av vänsterspaken kan spelare direkt försöka ta sig upp, göra submission eller gå vidare till en mer fördelaktig ground and pound-position.
 • Dynamiska attackkontroller: En uppdatering av styrningen ger mer kontroll över attacker och tillgång till fler möjliga kombinationer. Med den nya mekaniken kan spelare välja mellan att trycka snabbt på knappen eller hålla in den för att göra långsammare slag som gör mer skada.
 • Ögonblick med hårda träffar: Alla fighters kliver in i Octagon för att vinna matchen. I UFC 4 kan spelare se, höra och känna den desorienterande smällen av ett slag som förändrar matchen, eller se repriserna av knockoutslag som får ansikten att dallra och motståndare att dyka ner i mattan.
 • Nya kommentatorer: Daniel "DC" Cormier, före detta mästare i tungvikt och lätt tungvikt i UFC, sätter sig i kommentatorsbåset tillsammans med Jon Anik och levererar helt nya kommentarer som är underhållande, energiska och informativa.

 • Nya miljöer för matcher:
  En fighter formas av sin omgivning, och oavsett om den miljön är gatorna eller en traditionell kampsportsdisciplin så skapar de här nya miljöerna fightern ... och fighten.

 • Bakgården: En del av de allra brutalaste boxarna började med ett rått förflutet som banade väg för deras professionella framtid. På bakgården gör du bäst i att vara den som avslutar matchen, för där är domarens poängkort det sista någon vill se.
 • Kumite: En miljö som hedrar MMA:ns historia. Folk kommer till det här hemliga templet av en enda anledning – att etablera sin kampstils dominans över alla utmanare.
 • UFC Apex: Den autentiska platsen för Dana White’s Contender Series i Las Vegas. Den här unika arenan återger den distinkta miljö där fighters går från utmanare till professionella UFC-atleter.
 • Action Avenue: En utomhusarena för amatör-MMA. Den byggdes för att visa upp den ödmjuka början som leder mot framtida ära inom MMA.


 • Skapad fighter och utseende:

  EA SPORTS UFC 4-universumet är uppbyggt kring din fighter, och alla fighters är olika, från hur de presterar till vilken personlighet de tar med sig in i Octagon. Egenskaper som viktklass och någon av de tolv fighter-arketyperna avgör hur du slåss. Och över 1600 nya föremål som går att tjäna, över 120 gester och mer gör att du kan visa upp din personlighet under fighten.

  Ansluten spelarprofil:

  Bygg upp din karaktär och se din legend växa medan du tävlar och gör framsteg i olika spellägen. Slutför utmaningar för att få XP till din anslutna spelarprofil. De XP du tjänar låser upp belöningar, till exempel klädöverdelar, tillbehör och bakgrunder till spelarkort, och allt tillsammans visar upp din personlighet och din identitet.

  Spellägen

 • Öppna viktklasser: UFC 4 öppnar gränserna för viktklasser och gör att du kan skapa fighter som aldrig varit möjliga förut, varken i eller utanför spelet. Öppna viktklasser är tillgängligt i Fight Now, Custom Fight Now, Stand and Bang, Knockout Mode och Tournament Mode.
 • Fight Now: Det här är det enklaste sättet att hoppa in i en match. Slåss mot en vän lokalt eller tävla mot AI i olika spellägen. Tävla med din skapade fighter eller över 200 UFC-fighters i olika miljöer, från den nya bakgården och kumite till kända arenor för UFC-evenemang.
 • Följning av rivalitet: Ny lokal följning av rivalitetshistoria dokumenterar all lokal rivalitet i UFC 4. Följ segrarna och förlusterna för alla spelare som tävlar mot dig på samma konsol.
 • Stand and Bang: Här är varken nedtagningar eller ground and pound tillåtet. Stand and Bang handlar helt om att visa din dominans i stående kamp genom att använda sparkar, slag och kontroll i clinch för att vinna matchen.
 • Knockout Mode: Alla vill se en knockout, och här är det enda sättet matchen kan sluta på. Få in tillräckligt med träffar för att tömma din motståndares hälsomätare, så slocknar ljuset vid nästa träff.
 • Custom: Upplev en fight med anpassade inställningar – stäng av fördelar, begränsa återhämtning av uthållighet, justera skadevärden eller ändra till och med hur CPU:n beter sig.
 • Career Mode: En förnyad upplevelse i karriärläget ger dig helt nya verktyg för att bädda in dig själv i resan från okänd amatör till obestridd UFC-mästare. Med den nya funktionen Fighter Evolution kan du se din karaktär växa baserat på vilka skolor som används i träning eller matcher. Dessutom når kontrollen över din karriär nya höjder i år med möjligheter att bygga meningsfulla relationer, och mer kontroll över olika karriärvägar.
 • Fighter Evolution: Oavsett om du är en BJJ-konstnär som tränat sedan barndomen för att få sitt svarta bälte eller en brutal boxare som tillbringade barndomen med att tävla i bakgårdsmatcher så formas dina färdigheter av din erfarenhet. I karriärläget kan du känna hur det här konceptet börjar göra skillnad när varje slag du sätter eller varje kast du får in bygger upp din fighter inom den specifika skolan. Egenskaper som matchar din valda arketyp förbättras snabbare än de som är utanför din skola.
 • Bygga relationer: Fightingvärlden bygger på relationer – i allt från långvariga sparringpartners till brutala rivaliteter. Upplev inverkan från de relationerna i karriärläget. Bygg upp en relation genom att sparras med Israel Adesanya för att lära dig hur han rör sig, eller knocka honom under samma sparringpass för att starta en fejd.
 • Välj väg: Alla fighters går olika vägar. I UFC 4 har du kontroll över din karriär – över matcherna du vill ha, viktklasserna du vill ha och rivalerna du vill ha. Gå från din första amatörmatch till WFA, Dana White’s Contender Series eller till och med direkt till UFC. Sedan är det upp till dig vilken organisation du slåss för, vilka matcher du tackar ja till ... och förstås hur du presterar.
 • Tränaren Davis: Bakom varje fighter finns ett team med tränare som har en avgörande roll i fightprocessen. I karriärläget är tränaren Davis din allierade när du navigerar genom sporten och branschen. I en serie filmiska scener får du uppleva vikten av relationen mellan tränaren och fightern.


 • Offlinelägen

 • Practice Mode: Slipa dina färdigheter i en övningsmiljö.
 • Tutorials: En plats där du kan lära dig grunderna eller ta avancerade lektioner.
 • Custom Events: Boka dina drömfighters och spela dina egna drömmatcher.
 • Tournaments: Ett lokalt flerspelarläge där du kan organisera en turnering med 8 eller 16 spelare och skadan förs över från match till match.
 • Onlinelägen

 • Online World Championships: Online World Championships är den verkliga prövningen för en fighter. Ta din skapade fighter eller någon av de UFC-fighters som finns och klättra på ledartavlorna och i viktklasserna, från nybörjare till utmanare och till mästare. Att lägga vantarna på bältet är bara början. Varje försvar formar ditt arv och lägger till en ny juvel i ditt UFC Legacy Championship-bälte!
 • Blitz Battles: I det här snabba spelläget får du möta andra fighters online och tävla i en turnering med högt tempo. En ständig rotation av reglerna håller upplevelsen fräsch och motståndet farligt.
 • Quick Fight: Hoppa in i en snabb match i standardläget, Knockout Mode eller Stand and Back och följ dina segrar och avslutningar på den globala ledartavlan.
 • Invite: Bjud in en vän att slåss online.
 • Information

  Publisher Electronic Arts Release 14-08-2020
  Genre Prod nr 4470UFC4
  Format PS4 EAN 5030945122494
  Finns även Nej Info uppdaterad 04-08-2020 12:00
  Vikt 0.15kg PEGI

  About PAN Vision

  PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
  PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

  Contact us


  order@panvision.com
  Become a retailer
  Management
  Careers
  Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.