Corporate | Webshop
Contact
Brukernavn
Passord
separator Spill - Tilbehør separator Support separator
testing
Releaseliste - spill Backlog - Spill
Start Spill - Tilbehør
South Park The Fractured but Whole

BLU-RAY

I den stille fjellbyen South Park har mørket spredt seg til hver krik og krok. En ny kraft vokser frem for å bekjempe ondskapen. En samling med superhelter samler seg, ledet av en åtseleter som jobber når andre sover, og har sverget å vaske søppelbøtten som South Park er blitt, tom for skitt.
Barna leker superhelter, og Cartman gjør alt for at Coon and Friends skal bli den største superheltserien noensinne. Den onde Professor Chaos dukker imidlertid opp igjen med en ond plan for å kvitte seg med Coon and Friends. Heltene må samarbeide for å nedkjempe kaoset og skrekken som har tatt tak i byen.

Fra skaperne av South Park, Trey Parker og Matt Stone, kommer South Park™: The Fractured But Whole™, en oppfølger til South Park™: The Stick of Truth™, som ble belønnet med 25 videospillpriser.

Spillerne inntar nok en gang rollen som New Kid. Som det nyeste medlemmet av Coon and Friends må du skape din egen superhelt, bygge deg opp et rykte og brukte superkreftene dine til å redde South Park. Bare da kommer Coon and Friends til å få sin rettmessige plass som de fremste superheltene noensinne og få filmkontrakten de så sårt fortjener. I en by som er lammet av frykt, trår Coon and Friends til som dagens helter.

Innhold

EN HELTS OPPHAV AVSLØRES
Alle helter har en historie. Er du et romvesen, et høyteknologisk vidunder eller en genetisk endret mutant? Skap ditt eget unike kostyme, fortell din egen historie om hvor du kommer fra, og bygg opp unike superkrefter for å bli helten som byen trenger.

UTFORSK SOUTH PARK OM NATTEN
Ikke bare har South Park vokst sånn at det finnes nye steder å utforske og nye figurer å oppdage, men når solen går ned, stiger mørket og kaoset frem i takt med at South Parks underverden våkner til liv. Om natten åpnes en helt ny verden der alter egoet ditt kan ta i bruk kreftene sine for å redde byen.

COON AND FRIENDS, SAMLE DERE!
Rekrutter opptil 13 medlemmer av Coon and Friends som kan kjempe for saken din, deriblant Mysterion, The Human Kite og den beryktede Coon selv. Bruk spesialkreftene dine i kombinasjon med kreftene til andre i Coon and Friends for å bli kvitt dem som står i veiene for dere, og for å beseire de mørke kreftene som har lagt de onde tentaklene sine over South Park.

ET USTYRLIG RPG-EVENTYR
Et nytt og dynamisk kampsystem som gir nye muligheter for manipulering av tid og rom på slagmarken, og et oppgradert plyndrings- og produksjonssystem som gir deg frihet til å utvikle og tilpasse krefter i takt med at du tar deg gjennom spillet. Du kan finne nyttige gjenstander overalt og følge oppskrifter for å lage ditt eget bisarre utstyr som kan være til hjelp i kamp.

AUTENTISK SOUTH PARK
Denne høyst etterlengtede oppfølgeren har over dobbelt så mye innhold som South Park™: The Stick of Truth™. Spillet er skrevet og skapt av og har fortellerstemmer fra Trey Parker og Matt Stone. South Park™: The Fractured But Whole™ er autentisk og interaktiv South Park på sitt aller beste – latterlig, absurd og fremfor alt gøy. Alt er større, lengre og trenger dypere enn noensinne. Come on down to South Park and have yourself a time.

Informasjon

Publisher Ubisoft Release 17-10-2017
Genre RPG Prod.nr 4404SOPAFAC
Format PS4 EAN 3307215917473
Fåes også til Nei Info oppdatert 20-11-2017 10:00
Vekt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+47 6400 6000
bestilling@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.