Corporate | Webshop
Contact
Brukernavn
Passord
separator Spill - Tilbehør separator Support separator
testing
Releaseliste - spill Backlog - Spill
Start Spill - Tilbehør
Assassin's Creed Origins

BLU-RAY

Assassin’s Creed® Origins er en ny begynnelse. Kjemp på en ny måte mens du utforsker de store pyramidene og skjulte gravkamrene i de gamle Egypt. Opplev følelsesladede og minneverdige eventyr på reisen, og bli kjent med opprinnelseshistorien til assasinernes brorskap.
Reis til det gamle Egypt, det mest mystiske stedet i verdenshistorien, i en avgjørende epoke som vil forandre verden. Avdekk hemmelighetene bak de store pyramidene, glemte myter, de siste faraoene og – inngravert i for lengst glemte hieroglyfer – historien om opprinnelsen til assasinernes brorskap.

I de siste fire årene har teamet bak kritikerroste Assassin’s Creed® IV Black Flag® fokusert på utformingen av en ny begynnelse for serien. Kjemp på en helt ny måte hvor du enkelt veksler mellom unike avstands- og nærkampvåpen, og går i kamp mot flere fiender samtidig. Velg assasinerferdigheter mens du utforsker hele det gamle Egypt, prøver deg på ulike oppdrag og fengslende historier på en reise som vil endre sivilisasjonen.

Dette får du

OPPLEV MYSTERIENE I DET GAMLE EGYPT – Finn glemte gravkamre, utforsk de store pyramidene og avslør hemmelighetene til mumiene, gudene og de siste faraoene.

EN OPPRINNELSESHISTORIE – Begynn her, helt i starten, med opprinnelseshistorien til Assassin’s Creed, som aldri før er fortalt. Du er Bayek, Egypts beskytter, og det er din personlige historie som vil føre til opprettelsen av assasinernes brorskap.

ACTION-RPG I SÆRKLASSE – Kjemp på en helt ny måte mens du plyndrer og bruker en rekke ulike våpen med ulike egenskaper og forekomster. Gled deg over dype mekanismer for RPG-fremdrift, velg dine foretrukne ferdigheter og sett evnene dine på prøve mot unike og sterke bosser.

HVERT OPPDRAG er et minneverdig eventyr – Velg og prøv deg på oppdrag i ditt eget tempo. Hvert av oppdragene forteller en intens og følelsesladet historie som er full av fargerike figurer og meningsfulle mål.

UTFORSK ET HELT LAND – Fra ørkener til frodige oaser, fra Middelhavet til gravkamrene i Giza: Kjemp mot farlige fraksjoner og ville beist mens du utforsker et enormt og uforutsigbart land.

Informasjon

Publisher Ubisoft Release 27-10-2017
Genre Action Prod.nr 4404AC17
Format PS4 EAN 3307216025795
Fåes også til Nei Info oppdatert 19-06-2017 19:00
Vekt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+47 6400 6000
bestilling@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.