Corporate | Webshop
Contact
Brukernavn
Passord
separator Spill - Tilbehør separator Support separator
testing
Releaseliste - spill Backlog - Spill
Start Spill - Tilbehør
V-Rally 4

CARTRIDGE

Et legendarisk off-road racingspill er tilbake! Kos deg med en ekstremopplevelse og bli ekspert på en krevende simulasjon. Prøv deg på rally,drifting, buggyer og hillclimbing, og legg ut på en spektakulær reise over allekontinentene.
Dominer på farligeveier, i krevende omgivelser og kjøreforhold, i en konstant anstrengelse for åoppnå større fart mens adrenalinet skjerper refleksene dine. Sett deg bakrattet på de mest legendariske offroadkjøretøyene i hver kategori og prøv devanskeligste banene i utrolige omgivelser.
- Rally: Fra Kenya til Sequoia Park, dominer de vanskelige rutene, ofte underekstreme forhold, bak rattet på moderne og historiske kjøretøy.
- V-Rally Cross: Intense løp på grus og asfalt.
- Extreme-Khana: Drifting, presisjon og fart, med feller spredt på veien somsetter dine showman-ferdigheter på prøve!
- Buggy: Bli ekspert til å kjøre gjennom kupert terreng, utvikle refleksene oglær å kjenne fysikken som avgjør i disse intense løpene.
- Hillclimb: Nå toppen bak rattet på disse kraftige monstrene.
Over 50 bilmodeller, inkludert de mestberømte i rally og ekstremmotorsport. Prøvekjør, oppgrader, tilpass og allerviktigst: Lær bilen å kjenne!
V-Rally 4 har alt det siste innen fysikkog grafikkutvikling fra KT Engine, og ble utviklet av Kylotonn Racing Games, etstudio som spesialiserer seg på racingsimulasjon.
Reisen er ikke verdt noe hvis den ikkedeles med noen, og V-Rally 4 har en karrieremodus og en innovativnettspillmodus som gir en helt ny spillopplevelse.

Informasjon

Publisher Bigben Interactive Release 13-12-2018
Genre Racing Prod.nr 750800VR4
Format SWITCH EAN 3499550366594
Fåes også til Nei Info oppdatert 30-10-2018 07:00
Vekt 0.6kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+47 6400 6000
bestilling@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.