Corporate | Webshop
Contact
Brukernavn
Passord
separator Spill - Tilbehør separator Support separator
testing
Releaseliste - spill Backlog - Spill
Start Spill - Tilbehør
Lego DC Super Villains

CARTRIDGE

Legg ut på et splitter nytt LEGO-eventyr og bli den største skurken universet noen gang har sett i LEGO DC Super-Villains. For første gang gir et LEGO-spill spillerne muligheten til å spille som superskurk gjennom hele spillet, gjøre rampestreker og lage kaos i en fartsfylt og underholdende historie skrevet i samarbeid med DC Comics. Spillet er lagt til en åpen verden i DC-universet, der Justice League har forsvunnet og overlatt forsvaret av Jorda til sine rake motsetninger fra et parallelt univers som kaller seg "Justice Syndicate". Iblant må det mer mer enn en superhelt til for å få jobben gjort, og nå er det opp til deg og en gjeng utskudd å avsløre planene til Jordas nye og merkelige wannabe-superhelter. Legg ut på episke eventyr sammen med kjente skurker som Jokeren, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro, og utallige andre fra Injustice League.
SPILLEGENSKAPER:
• Det er bra å være slem – Injustice League vil ikke være nest best når det gjelder kjeltringstreker. Aldri før har spillere fått begi seg ut i LEGO-universet med det unike perspektivet som skurker. Spillerne må finne sin indre kjeltring for å bekjempe motstandere, løse gåter og forsere hindringer ved å benytte skurkestreker og ondskapsfull taktikk som egner seg best når man er en av de slemme.

• Spesiallagde superskurker – Spillerne kan lage sin egen superskurk i begynnelsen av spillet eller velge blant forhåndslagde skurkefigurer til å spille hovedrollen i historien. Skurkens utseende, stil, evner og bakgrunnshistorie kan spesialtilpasses. Spillerne får tilgang til nye evner, krefter og tilpasningsmuligheter etter hvert som de tar seg framover i historien.

• Utrolig morsom DC Comics-historie – Spillerne må bekjempe ondskap med ondskap gjennom en spesialskrevet, humørfylt historie skrevet i samarbeid med DC Comics. Være seg å spraye graffiti på vegger rundt i byen eller bruke fryktgass for å skremmer figurer i nærheten, har superskurkene frie tøyler til å bruke alt av triks de har i ermet for å stoppe Justice Syndicates onde planer.

• Nye områder å utforske – Spillet utspiller seg i hovedsak i Gotham City og Metropolis, men drar også innom andre kjente steder DC Comics univers, deriblant Smallville, Hall of Doom, Hall of Justice & Justice Leagues Watchtower.

• Slå deg i lag med andre – Venner og familie kan når som helst delta i spillet i tospillermodus. Spillerne kan sammen utkjempe episke slag om herredømmet.

• Krimsone-hendelser – I separate krimsone-hendelser anført av helter eller skurken kan spillerne gjennomføre kupp sammen med andre skurker eller dra ut på heltemodige oppdrag for å ta kjeltringer.

Informasjon

Publisher Warner Bros Release 19-10-2018
Genre Family Prod.nr 750615LDCSV
Format SWITCH EAN 5051895411230
Fåes også til Nei Info oppdatert 09-12-2019 16:00
Vekt 0.05kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+47 6400 6000
bestilling@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.