Corporate | Webshop
Contact
Brukernavn
Passord
separator Spill - Tilbehør separator Support separator
testing
Releaseliste - spill Backlog - Spill
Start Spill - Tilbehør
Pro Cycling Manager 2020

DVD

Bli sportsdirektør for et sykkellag og få det opp til toppen! Du må styre økonomi og rekruttering, planlegge trening, implementere strategi og – nytt i denne utgaven – passe på syklistene dine og moralen deres!
Tar du de rette avgjørelsene?
Prøv deg mot feltet i over 230 løp og 650 etapper, fra Tour de France og La Vuelta til de klassiske løpene i World Tour-kalenderen.
Bli sportsdirektør for et sykkellag og få det opp til toppen! For å nå dit må du styre økonomi og rekruttering, planlegge trening og implementere strategien din. Og for første gang i Pro Cycling Manager-serien må du passe på syklistene dine og moralen deres! Én avgjørelse kan endre alt …
Du må lytte til syklistenes ønsker (løp de vil være med i, personlige mål, etc.), og enten si deg enig i dem eller avslå. Du er sportsdirektøren, og det er du som må ta avgjørelsene som opprettholder balansen i laget og motiverer syklistene i kritiske øyeblikk, når de prøver å oppnå best mulig resultat for laget.
Du kan også spille som din egen syklist, og ta karrieren til de store høyder i Pro Cyclist-modus. Gjør du det bra i karrieremodus? Spill på nettet med opptil 15 andre spillere fra hele verden.
Nytt i 2020-versjonen:
• De 21 offisielle etappene fra Tour de France 2020
• Karrieremodus:
o Håndter syklistenes moral: De vil gi uttrykk for sine ønsker (løp de vil delta i, syklister de vil rekruttere, etc.), og avgjørelsen din vil påvirke moralen og ytelsen deres. Overgangsperioden er også avgjørende for å opprettholde balansen innad i laget
o Motivasjon under løp: I hvert løp er motivasjonen til syklistene knyttet til moral og nøkkelhendelser, som å ha en trøye, ha vunnet den forrige etappen, etc. En fullt motivert syklist kan prestere sterkt i kritiske øyeblikk av løpet, som et hovedfelt i økende fart og forberedelse til den siste innspurten
o En ny assistent som kan hjelpe deg å planlegge løp
o Et dashbord med nytt design
• Forbedret AI, mer aggressiv og utprøvende

Informasjon

Publisher NACON Release 04-06-2020
Genre Sport Prod.nr 16800PCM20
Format PC EAN 3665962000818
Fåes også til Nei Info oppdatert 20-04-2020 09:00
Vekt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+47 6400 6000
bestilling@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.