Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
Need For Speed 2016

BLU-RAY

Oplev en åben verden af urban bilkultur, der ligger indhyllet i nattemørke og bygger på fem forskellige måder at spille på, i dette fantastiske comeback for Need for Speed-serien. Find din egen unikke vej gennem spillet med flere overlappende historier, mens du opbygger dit ry på din rejse mod status som det ultimative oktanikon.
Need for Speed leverer alt det, de mange fans har efterspurgt og serien står for – omfattende justeringsmuligheder, en autentisk åben verden fyldt med virkelighedstro bilkultur og en fortælling, som driver din spiloplevelse frem.

Ventura Bay er din urbane legeplads ¬– med alt fra snoede bjergveje med udsigt til hele byen og til politioverfyldte bydistrikter med masser af skarpe sving. Det er en by, der for alvor kommer til live, når andre sover. Her finder du fem virkelighedstro bil-ikoner, helte i nutidens bilkultur, som vil inspirere, presse og teste dig. Opbyg dit ry og deres respekt på din rejse mod status som det ultimative oktanikon.

• Fem måder at spille på: Need for Speed er tilbage med fem forskellige måder at spille på – fart, stil, opbyg, mandskab og på kant med loven. Alle giver de dig mulighed for at opbygge dit ry og i sidste ende vinde på DIN måde. Kombinér alle fem for at skabe det helt perfekte Need for Speed-øjeblik
– hvor du kører vanvittigt stærkt og skrider kontrolleret rundt i et sving i din finjusterede bil i selskab med vennerne, mens I jagtes af politiet.

• Omfattende og autentiske justeringsmuligheder: Opbyg en bil, der afspejler din karaktér ved hjælp af de utallige visuelle og præstationsfremmende justeringsmuligheder. Med et håndplukket udvalg af legendariske biler, de hotteste og autentiske videreudviklede brands, præstationstuning og personlig styring får du rig mulighed for at skabe lige det motormonster, du ønsker, og gøre klar til at indtage gaderne.

• Fortælling: Fem unikke og overlappende historier, der hver især er inspirerede af virkelige ikoner. Hvert eneste valg, sekund og minut er med til at føre dig videre i spillet på din rejse mod status som det ultimative oktanikon.

• Vestkyst-byomgivelser: Fra solnedgang til solopgang kan du udforske en åben verden fyldt med urban bilkultur, som du aldrig anede at eksisterede. Vores fantastiske nye verden kombinerer kræfterne fra den nye konsolgeneration med den toptunede Frostbite-spilmotor for at levere ekstremt varierede og åbne omgivelser med rundt regnet dobbelt så mange kilometer farbare veje som i Need for Speed Rivals.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 05-11-2015
Genre Racing Prod nr 6970NFS16
Format XBOXONE EAN 5030933113749
Findes også til - Opdateret 02-07-2019 06:00
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.