Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
Need for Speed Payback

BLU-RAY

Need for Speed™, en af verdens bedst sælgende spilserier, vender nu tilbage for fuld styrke i det nye, storslåede og actionbaserede bilspil, Need for Speed Payback.
Med udgangspunkt i Fortune Valleys underverden bliver du og dit mandskab genforenet i forsøget på at få hævn over The House – et brutalt kartel, som styrer byens kasinoer, kriminelle og politistyrke. I dette korrupte gambler-paradis er indsatsen høj, og i sidste ende er det altid The House, som vinder. Spil et stort udvalg af udfordringer og events i rollerne som Tyler (The Racer), Mac (The Showman) og Jess (The Wheelman). Hver enkelt kører kastes ud i løb, missioner og udfordringer for at gøre sig fortjent til respekten fra Valleys underverden og deltager i det ultimative ræs i forsøget på definitivt at overvinde The House.

Din bil er udgangspunktet for alt, hvad du foretager dig. Sammensæt unikke køretøjer med mere alsidige og omfattende justeringsmuligheder end nogensinde før til både bilernes udseende og ydeevne. Pres bilerne til grænsen, mens du forsøger at undslippe politiet i episke biljagter. Kæmp kofanger mod kofanger med andre kørere både på og udenfor asfalten gennem dale, ørkener, bjerge og den indre by. Hæv indsatsen ved at vædde endnu flere in-game-penge på løb, udfordringer og missioner for at øge dine gevinster – med faren for at tabe det hele. Hvis du vil sikre dig den ultimative håneret, kan du gå online via Autolog-systemets anbefalinger og konkurrere mod både dine venner og – for første gang nogensinde – potentielle rivaler. Din rangliste vil blive fyldt med andre spillere på samme niveau som dig selv, så du kan se, hvordan du klarer dig i forhold til kørere overalt på kloden.

Need for Speed™ Payback byder på en neglebidende spændende og actionpakket fantasi med alt fra vilde kup-missioner til altødelæggende, motoriserede kampe fyldt med fantastiske øjeblikke.

NØGLEFUNKTIONER
Fra skrot til standard til superbil: Uendelige muligheder for at finjustere dine køretøjers præstationsevne inden for fem vidt forskellige bilklasser (Race, Drift, Off-Road, Drag og Runner) for på den måde at sikre dig en afgørende fordel i forhold til konkurrenterne i alle løb, missioner og udfordringer. Find forladte biler spredt ud over hele spilverdenen og brug dem til at skabe det perfekte motormonster fra bunden. Saml, vind eller køb de hotteste bildele og sammensæt en flåde af perfekte oktanmaskiner.

Udlev en rendyrket action-kørsel-fantasi: Kør ind i et eksplosivt eventyr i rollerne som tre vidt forskellige og spilbare figurer med ét fælles mål: Hævn for enhver pris. Tyler, Mac og Jess slår sig sammen for at gøre regnskabet op og deltager i det ultimative ræs i forsøget på at overvinde The House. Kæmp mod politiet i stadig mere intense slag, kør om kap med dine rivaler overalt i byen, og kør både på og udenfor asfaltvejene gennem bjerge, dale og ørken.

Konkurrencer med høj indsats: Vind løb i stimer og scor store in-game-summer i en intens risiko-mod-gevinst-spiloplevelse. Det mulige udbytte ved at deltage i de heftige biljagter betyder, at der aldrig har været mere på spil. Risikér dit omdømme og gør klar til at udfordre dine venner og potentielle rivaler via Autolog-anbefalinger i kampagne-løb eller mand mod mand-dueller og følg dine fremskridt på online-ranglisterne.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 10-11-2017
Genre Racing Prod nr 6970NFS18
Format XBOXONE EAN 5035223121565
Findes også til - Opdateret 30-10-2020 16:00
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.