Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
The Crew 2

BLU-RAY

I THE CREW 2 (en del af den revolutionerende The Crew-serie) mærker du den amerikanske motorsportsånds spænding i en af de mest nervepirrende åbne verdener, der nogensinde er blevet skabt. Udfordr dig selv i en lang række motorsportsdiscipliner i alle slags biler, motorcykler, både og fly. Tag køregenren til nye højder, bogstaveligt talt. Spillet åbner hele USA op for nonstop-konkurrence, grænseløs udforskning og komplet frihed. Gem alle store øjeblik, og del det med verden. Høst berømmelsen!
Velkommen til Motornation, et enormt, varieret, actionfyldt og smukt land bygget til motorsport: hele USA. Nyd ubegrænset udforskning til vands, til lands og i luften. Fra kyst til kyst mødes gade- og professionelle racerkørere, offroad-udforskere og freestylere for at dyste i alle mulige discipliner. Slut dig til dem i højoktankonkurrencer, og del alle de storslåede øjeblikke med verden. THE CREW 2 giver dig chancen for at fremvise dine færdigheder og vise dit værd som motorsportsmester med mange evner.

KEY FEATURES

Velkommen til Motornation – kæmp kampen til lands, til vands og i luften.
Skub grænserne og få nye oplevelser i ikoniske omgivelser. Flyv og spin gennem tåge og over sneklædte bjerge, brænd gummi i New Yorks gader, stryg gennem Mississippifloden, og udforsk hver en tomme af Grand Canyon. Mulighederne for sjov og udfordring er uendelige, når du sidder bag rettet i din drømmebil, kører på de mest ikoniske motorcykler eller styrer adrætte fly og speedbåde i et fuldt gendesignet USA.

Find mesteren i dig selv
Slut dig til de fire forskellige motorsportstyper: gade- og professionelle racerkørere, offroad-eksperter og freestylere. Gennem dem vil du blive introduceret til de fedeste øser og få indsigt i deres unikke kultur og ordenskodeks. Find din egen personlige stil gennem konkurrencer og tilfældige møder, saml og tilpas dine egne drømmebiler, som du kan fremvise i dit hovedkvarter, og sæt dit aftryk på hele motorsportsverdenen.

Del og høst hæder i en forbundet verden
I The Crew 2 er det muligt at dele dine vildeste personlige resultater og unikke øjeblikke med venner og andre spillere. Slå alle rekorder, og gå forrest! Hver gang du opnår noget i denne verden, vil det blive gemt som en ny udfordring for andre spillere. Bekæmp dine modstandere. Indfang og del dine bedste øjeblikke med blot et enkelt tryk på en knap.

Information

Leverandør Ubisoft Release 29-06-2018
Genre Racing Prod nr 6904CREW2
Format XBOXONE EAN 3307216024811
Findes også til - Opdateret 20-11-2019 13:00
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.