Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
Assassin's Creed Origins

BLU-RAY

Assassin’s Creed® Origins udgør en ny begyndelse. Kæmp på en helt ny måde, mens du udforsker pyramiderne og de skjulte gravkamre i oldtidens Ægypten. Drag ud på et medrivende og uforglemmeligt eventyr, mens du oplever oprindelseshistorien bag assassinernes broderskab.
Rejs til oldtidens Ægypten, verdenshistoriens mest mysterieindhyllede tidsalder, og oplev en afgørende periode, der var med til at forme verdenshistorien. Opdag hemmelighederne bag pyramiderne, de glemte myter, den sidste farao og – nedfældet med de glemte hieroglyffer – oprindelseshistorien bag assassinernes broderskab.

I løbet af de seneste fire år har holdet bag det anmelderroste Assassin’s Creed® IV Black Flag® fokuseret på at fremstille en ny begyndelse på serien. Kæmp på en helt ny måde, hvor du skifter flydende mellem unikke skydevåben og nærkampsvåben, mens du slås mod flere fjender ad gangen. Vælg dine evner som snigmorder, og begiv dig ud på en rejse gennem oldtidens Ægypten, der vil forandre civilisationen, mens du udforsker det enorme landskab, udfører missioner og lader dig rive med af den gribende fortælling.

Funktioner

OPLEV MYSTERIERNE I OLDTIDENS ÆGYPTEN– Find forsvundne gravkamre, udforsk pyramiderne, og afslør hemmelighederne bag mumierne, guderne og de sidste faraoer.

EN OPRINDELSESHISTORIE – Start med begyndelsen i denne oprindelseshistorie til Assassin’s Creed-serien, der aldrig er blevet fortalt før. Du er Bayek, Ægyptens beskytter, og din historie vil føre frem til grundlæggelsen af assassinernes broderskab.

KAST DIG UD I ET ACTIONROLLESPIL – Kæmp på en helt ny måde med mange forskellige våben, der hver især har deres karakteristika og sjældenheder. Spillet indeholder et rollespilsinspireret fremskridtssystem, hvor du skal vælge dine foretrukne evner og derefter sætte dem på prøve mod unikke og mægtige bosser.

HVER MISSION UDGØR ET UFORGLEMMELIGT EVENTYR– Vælg og gennemfør missionerne i dit eget tempo: Hver af dem fortæller en intens og gribende historie fyldt med farverige personer og meningsfulde mål.

UDFORSK ET HELT LAND – Fra ørkenen til de frodige oaser, fra Middelhavet til gravkamrene i Giza – tag kampen op mod farlige fraktioner og vilde dyr, mens du drager på eventyr i det enorme og uforudsigelige land.

Information

Leverandør Ubisoft Release 27-10-2017
Genre Action Prod nr 6904AC17
Format XBOXONE EAN 3307216025009
Findes også til - Opdateret 19-06-2017 19:00
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.