Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
The Sims 4 Årstider

DVD

Føjvejret til dine simmeres liv for at fortælle nye historier, oplevesæsonaktiviteter og fejre sjove højtider med The Sims™ 4 Årstider.
Føjvejret til dine simmeres liv for at fortælle nye historier, oplevesæsonaktiviteter og fejre sjove højtider med The Sims™ 4 Årstider. Få mestmuligt ud af vejret året rundt, og oplev alt fra det nydeligste snefald tilsveddryppende sommerhede. Alle verdener påvirkes af årstiderne på forskelligemåder. Lav en vinterhistorie med skøjteløb, bliv venner med et magiskfugleskræmsel under høstfesten, bliv forelsket under forårsbygerne, eller holden sommerfest ved svømmebassinet. Saml venner og familie for at fejrehøjtiderne med traditioner, gaver og særlige gæster. Hold varmen, eller køl nedmed det nye tøj, der beskytter dig mod elementerne. Kast dig over enblomstrende havebrugskarriere som botaniker, eller lav blomsterdekorationer!

Bliv påvirket af vejret – Nyd de firesmukke årstider med dynamisk foranderligt vejr, der påvirker alle dele af dine simmeresliv. Fra varme og solrige dage til stormfuldt snevejr. Klimaet i de forskelligeverdener er unikt og påvirker dine simmeres valg, forhold og dagligeaktiviteter. Styr elementerne for at hidkalde et tordenvejr, skabe skyfrihimmel på en overskyet dag, eller for at skifte mellem sæsonerne.

Dyrk årstidernes aktiviteter – Oplevforskellige aktiviteter året rundt, der hjælper simmerne med at nyde årstidernepå en sjov måde. Find det varme tøj frem, og byg en snemand med vennerne, lavengle i sneen, eller lav vilde tricks på skøjtebanen. Tag regnjakken på for atplaske rundt i forårsbygerne, og udforsk naturen for at optjene mærker somspejder. Giv simmerne deres nye badetøj på for at køle af ved sprinklerne,eller leg i børnebassinet. Høst honning om efteråret, leg i bladene, eller sætbørnesimmerne til at lave håndarbejde, der passer til årstiden.

Fejr højtiderne – Pynt op i hjemmet, oghold hyggelige sammenkomster for at hylde traditionerne. Byd det nye årvelkommen med en stor fest, tag på en romantisk date på kærlighedsdagen, ellersaml hele familien til en stor høstmiddag. Følg med, når dine simmere tællerdagene til den store julefest, hvor der skal gives gaver, pyntes op, og KongVinter kommer på besøg. Du kan ovenikøbet oprette dine egne højtider og selvbestemme, hvordan dine simmere skal fejre dem.

Dyrk din havebrugskarriere – Lav smukkebuketter, og opdag nye ting i denne knopskydende karriere. Simmerne kan laveblomsterdekorationer og levere dem til forskellige steder i byerne. Videnskabeligtinteresserede simmere kan blive botanikere og analysere planter, skrivevidenskabelige afhandlinger og samle anerkendelse for at få fondsmidler. Hjælpsimmerne med at udvikle deres talenter for at låse op for nye færdigheder,tøjsæt og praktiske genstande.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 22-06-2018
Genre Simulation Prod nr 1670S4SEADA
Format PC EAN 5030933116887
Findes også til - Opdateret 28-05-2018 19:00
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.