Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
NHL 19

BLU-RAY

I NHL® 19 spiller du på udendørs ishockeybaner og bevæger dig fra søerne til de professionelles rækker i både nye og velkendte spiltyper. Dyst med og mod 200 af de allerstørste legender, der nogensinde er gledet hen over isen - med Wayne Gretzky i spidsen. Ved hjælp af banebrydende, ny spilteknologi kan du opleve eksplosivt skøjteløb på grænsen af det mulige med større acceleration, fart og responsivitet.
Nøglebudskaber

Legenderne er ankommet
? NHL® 19 introducerer mere end 200 legender fra en række af ishockeyhistoriens forskellige æraer. Spil med eller mod sportens største spillere - inklusive Wayne Gretzky. NHL® 19 introducerer også Hero Teams, der kombinerer de bedste spillere fra både for- og nutiden for at skabe de ultimative fantasi-dueller mellem vore dages superstjerner og gårsdagens legender. Både i singleplayer- og multiplayer-spiltyper har du nu ishockeyhistorien i dine hænder med mulighed for at spille, samarbejde og konkurrere som de bedste af de bedste.

Eksplosivt skøjteløb på grænsen af det mulige
? Den banebrydende spilanimationsteknologi, Real Player Motion Tech, kommer til EA SPORTS NHL. RPM Tech leverer eksplosivt skøjteløb på grænsen af det mulige og sikrer både større kontrol, acceleration og responsivitet frem og tilbage over isen. RPM Tech kombineres med helt ny, fysisk kollisionsteknologi, der sikrer, at de vilde tacklinger virker mere realistiske, varierede og tilfredsstillende. NHL® 19 ser bedre ud, er bedre at spille og føles bedre takket været to helt nye teknologiske systemer, der leverer en mere komplet oplevelse på isen.

Velkommen til verden udenfor
? Ishockeysporten vender tilbage til sine rødder ved at flytte kampene tilbage til søerne. For første gang i seriens historie kan du glide ud på søerne og konkurrere i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now og de helt nye spiltyper NHL ONES og Pro-Am. I NHL ONES konkurrerer du og to andre spillere i en åben 1-mod-1-mod-1 slagudveksling. Vis dine evner og din kreativitet uden regler, pauser eller begrænsninger. Vind de åbne kampe for at gå videre til nye udendørslokationer og blive kongen af isen.

Udtryk dig selv med nye justeringsmuligheder
? NHL® 19 introducerer mere end 900 helt nye justeringsmuligheder, når du skaber din egen figur. Dermed får du frihed til at skabe og udtrykke dig selv på isen som aldrig før. For første gang kan du skabe et unikt look inspireret af ishockey-sporten på søerne med livsstilsudstyr og -tøj - inklusive hættetrøjer, jakker, parkaer, striktøj og meget andet. Udtryk dig selv med modige designs og farver, som viser din personlighed. Nye spillestil-klasser og personlige træk lader dig også justere den måde, du optræder på isen. NHL 19 giver dig frihed til at skabe og konkurrere som den spiller, du altid har ønsket at være.

World of CHEL
? World of CHEL er en videreudvikling af den populære EA SPORTS Hockey League og introducerer et samlet fremskridts- og justeringssystem til din hjemmelavede figur på tværs af både nye og velkendte spiltyper. Nu kan du optjene justeringsudstyr og tilføje unikke specialiseringstræk til din figur og dermed påvirke spillestilen på tværs af hele World of CHEL - inklusive NHL THREES Drop-in, NHL ONES, Pro-Am og EASHL. Der har aldrig tidligere været så mange muligheder for at justere dit udseende, dine evner og din spillestil, mens du samarbejder og konkurrerer med vennerne.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 14-09-2018
Genre Sport Prod nr 6970NHL19
Format XBOXONE EAN 5030934123259
Findes også til - Opdateret 02-07-2019 06:00
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.