Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
Plants vs Zombies Battle for Neighborville

BLU-RAY

Velkommen til Neighborville, hvor alt er godt. Der erbare lige det, at en ny kogleskør konflikt mellem de hjerneløse og planterigeter under optræk! Hvad vil du gøre – tilkalde gartnerhusarerne? Stikke hovedet i busken? Gør dig klar til at gi’ den græs i en konflikt mellem planter ogzombier, der vil føre dig til udkanten af Neighborville og tilbage igen.


Tilpas alle figurer til kamp
Slut dig til det sidste skud på stammen i den urgamle krig mellem planter og zombier med 20 fuldt definerbare klasser ved lanceringen, blandt andet en Team Play-klasse for hver fraktion. Brug hver figurklasses unikke evner i seks PvP-spiltyper som blandt andet den nye Battle Arena, og oplev kampens urt-rolige spænding.

Vov dig ud til udkanten af Neighborville
Striden på surbunden er udvidet med tre free roam-regioner og en PvE-spiltype,der strækker sig ud over byen Neighborville. Saml et hold med op til tre venner i den sociale region Giddy Park, og generobr Weirding Woods, Mount Steep og Neighborville Town Centre. Kom ud af busken!

Spil med dine yndlingspersoner i alle spiltyper
Gå sammen med andre spillere for at opleve co-op med delt skærm* i alle spiltyper. Opret forbindelse til op til tre spillere, og kæmp jer gennem frodige free roam-regioner, eller hop ind i en fænomenal forstadsfejde med op til 24 spillere i online multiplayer.


* CO-OP MED DELT SKÆRM ERKUN TILGÆNGELIGT PÅ PS4/XBOX ONE.
Velkommen til Neighborville, hvor alt er godt. Der erbare lige det, at en ny kogleskør konflikt mellem de hjerneløse og planterigeter under optræk! Hvad vil du gøre – tilkalde gartnerhusarerne? Stikke hovedet ibusken? Gør dig klar til at gi’ den græs i en konflikt mellem planter ogzombier, der vil føre dig til udkanten af Neighborville og tilbage igen.


Tilpas alle figurer tilkamp
Slut dig til det sidsteskud på stammen i den urgamle krig mellem planter og zombier med 20 fuldt definerbareklasser ved lanceringen, blandt andet en Team Play-klasse for hver fraktion.Brug hver figurklasses unikke evner i seks PvP-spiltyper som blandt andet dennye Battle Arena, og oplev kampens urt-rolige spænding.

Vov dig ud til udkanten af Neighborville
Striden på surbunden er udvidet med tre free roam-regioner og en PvE-spiltype,der strækker sig ud over byen Neighborville. Saml et hold med op til tre venneri den sociale region Giddy Park, og generobr Weirding Woods, Mount Steep ogNeighborville Town Centre. Kom ud af busken!

Spil med dine yndlingspersoner i allespiltyper
Gå sammen med andre spillere for at opleve co-op med delt skærm* i allespiltyper. Opret forbindelse til op til tre spillere, og kæmp jer gennemfrodige free roam-regioner, eller hop ind i en fænomenal forstadsfejde med optil 24 spillere i online multiplayer.


* CO-OP MED DELT SKÆRM ERKUN TILGÆNGELIGT PÅ PS4/XBOX ONE.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 18-10-2019
Genre Prod nr 6970PZBN
Format XBOXONE EAN 5030937121740
Findes også til - Opdateret 07-09-2019 04:30
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.