Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
EA Sports UFC 4

BLU-RAY

Form din legende i EA SPORTS UFC 4. I EA SPORTS UFC 4 er din kampsportsstil, dine bedrifter og din personlighed alt sammen med til at forme, hvilken slags kæmper du bliver. Uanset hvor og hvordan du spiller, sætter EA SPORTS UFC 4 dig i centrum af alle kampe.
Gameplay og præsentation:

Real Player Motion Technology giver større kontrol over slag og spark, løfter grebmekanikken, submissionsystemet og ground and pound-systemet for at tæske en modstander på gulvet, hvilket betyder, at spillere kommer til at mærke alle kampens faser i EA SPORTS UFC 4.

 • Flydende clinch-kontrol: UFC 4 introducerer Real Player Motion Technology i clinch-situationer, hvilket giver en gnidningsfri, flydende oplevelse, hvor position og fysisk kontekst er afgørende. Denne teknologi gør det muligt at integrere clinchelementet i slag- og sparkesystemet, hvilket giver mere flydende og hyppige clinch-situationer, der samtidig er nemmere at bryde ud af.
 • Forbedret takedownsystem: UFC 4 introducerer også Real Player Motion Technology i takedownsituationer. Takket være en række nye takedownanimationer kommer spillere til at opleve mange flere forskellige udfald drevet af brugerinput og kæmpernes færdigheder. Der vil være et væld af forskellige kraftfulde takedowns, hvor spillere aktivt skubber deres modstander i gulvet eller forsvarer sig mod takedownforsøg, og disse intense wrestlingøjeblikke vil ofte være forskellen på nederlag og sejr.
 • Ubarmhjertig ground and pound: Nogle af UFC's bedste kæmpere har udmærket sig ved at være gode til at gøre stor skade på deres modstandere nede på gulvet. Det forbedrede ground and pound-system i UFC 4 giver dig mere kontrol i situationer, hvor du og din modstander befinder jer på gulvet. Den angribende part får bedre mulighed for at time sine slag og spark, mens den forsvarende part har flere muligheder for at bevæge hovedet for at undvige samt udføre veltimede kontramanøvrer.
 • Nyt submissionsystem: Det forbedrede system giver en helt ny oplevelse i submissionfasen. Afhængig af din position igangsættes et af to nye minispil, der er designet til at forenkle brugeroplevelsen. Derudover har spillere nu mulighed for at slå i submissionfasen, ligesom de får flere måder, hvorpå de kan udføre overgange fra en submission for at forsøge at afgøre kampe eller undslippe en submission gennem kraftfulde slag.
 • Hjælp til greb: Styringen er blevet gjort mere intuitiv for at give større kontrol og mere forståelse af kampfaserne på gulvet. Nu kan venstre pind bruges som knap til at forsøge at få ens kæmper til at "rejse sig" eller "udfør submission" øjeblikkelig eller til at indtage en mere fordelagtig ground and pound-position.
 • Dynamiske slag- og sparkinput: Styringen har fået en overhaling, så spillere nu har større kontrol over deres slag og spark samt nemmere adgang til en række kombinationer. Den nye mekanik gør det muligt at vælge mellem at trykke hurtigt for at slå og sparke hurtigt eller at holde knapperne nede for at udføre langsommere, men hårdere slag og spark.
 • Afgørende øjeblikke: Alle kæmpere træder ind i oktagonen med en målsætning om at afgøre kampen. I UFC 4 kommer spillere til at se, høre og mærke den desorienterende effekt af de knaldhårde slag og spark, der ændrer kampbilledet, ligesom der naturligvis også vil være gengivelser af alle bombastiske knockoutslag, der sender en kæmper direkte i gulvet.
 • Nyt kommentatorpar: Tidligere UFC-mester i både letsværvægt og sværvægt Daniel "DC" Cormier tager plads i kommentatorboksen ved siden af UFC-kommentatorkendingen Jon Anik, og sammen leverer de kommentering, der er både underholdende, energisk og informativ.

 • Ny kampomgivelser:
  En kæmper formes af sine omgivelser, uanset om han har lært at kæmpe på gaden eller har studeret en af de gamle kampsportsdiscipliner. Disse nye miljøer former både kæmperen og kampene.

 • Baggården: Nogle af de mest hårdtslående og brutale kæmpere begyndte karrieren på de barske gader, inden de tog springet til professionel kampsport. I baggårdsmiljøerne gør du klogt i at afslutte kampen, fordi herude er der ingen, der gider høre på dommerstemmer.
 • Kumite: Et miljø, der hylder de gamle MMA-discipliner. Folk besøger udelukkende dette undergrundstempel med ét formål: at demonstrere deres dominans over for potentielle nye udfordrere.
 • UFC Apex: Det autentiske sted for afholdelsen af Dana Whites Contender Series i Las Vegas. Denne unikke arena har en helt særlig stemning. Det er her, kæmpere kommer for at gå fra at være udfordrere til at være professionelle UFC-kæmpere.
 • Action Avenue: En udendørs arena for MMA-amatører, der blev bygget for at give dem bedre mulighed for at indfri deres MMA-drømme.

 • Opret din egen kæmper, og vælg dit eget udstyr: EA SPORTS UFC 4-universet er bygget op omkring din kæmper, og hver eneste kæmper er unik – lige fra deres måde at kæmpe på til den personlighed, de viser frem i oktagonen. Din vægtklasse og dit valg mellem de 12 tilgængelige typer af kæmpere er med at til afgøre, hvordan du kæmper, mens 1600 nye slags udstyr, mere end 120 emotes og meget andet giver dig mulighed for at vise din personlighed frem, mens du uddeler tørre tæsk.

  Tilknyttet spillerprofil:
  Opbyg din kæmper, og forsøg at opnå legendestatus ved at dyste og gøre fremskridt i forskellige spiltyper. Når du gennemfører udfordringer, optjener du XP til din tilknyttede spillerprofil. De XP, som du optjener, kan låse op for præmier, herunder tilpasset tøj, forskellige accessories og spillerkortbaggrunde, som du alt sammen kan bruge til at vise din personlighed og stil frem.

  Spiltyper

 • Åbne vægtklasser: UFC 4 åbner vægtklasserne, så du kan arrangere og udkæmpe kampe, der aldrig tidligere har været mulige – hverken i eller uden for spillet. De åbne vægtklasser er tilgængelige i Fight Now, Custom Fight Now, Stand and Bang, Knockout Mode og Tournament Mode.
 • Fight Now: Den nemmeste måde at springe direkte ind i en kamp på. Spil mod en ven lokalt, eller dyst mod AI'en i en bred vifte af spiltyper. Kæmp med din egen kæmper eller med en af de mere end 200 tilgængelige UFC-kæmpere i en række spændende miljøer lige fra nyhederne Baggård og Kumite til berømte UFC-arenaer.
 • Rivaliseringssporing: Hold styr på dine rivaliseringer med sporing og registrering af kamphistorikken for alle lokale UFC 4-dyster. Hold styr på antal sejre over og antal nederlag til alle, som du dyster mod på den samme konsol.
 • Stand and Bang: Ingen takedowns eller ground and pound tilladt her. Stand and Bang handler om at vise din dominans, mens du bliver på fødderne, ved at bruge spark, slag og clinchkontrol til at vinde kampene.
 • Knockout Mode: Alle elsker knockouts, og i denne spiltype er det også det eneste udfald, der kan afgøre en kamp. Ram din modstander nok gange til at tømme dennes helbredsbjælke, og send derefter vedkommende i gulvet med et velplaceret slag eller spark.
 • Custom: Prøv en kamp med personligt tilpassede parametre: Slå særlige fordele fra, begræns regenereringen af udholdenhed, juster skadeværdierne, eller rediger sågar computermodstandernes opførsel. Valget er dit.


 • Career Mode: Prøv kræfter med en forbedret karrieredel, hvor du får adgang til en række nye værktøjer, så du virkelig kan fordybe dig i din rejse fra ukendt amatør til legendarisk UFC-mester. Brug den nye Fighter Evolution-funktion til at følge med i, hvordan din kæmper udvikler sig dynamisk og med udgangspunkt i, hvilke teknikker du bruger i din træning og i dine kampe. Derudover får du endnu større kontrol over din karriere i år end nogensinde før med mulighed for at opbygge meningsfulde relationer og virkelig vælge mellem forskellige karriereveje.
 • Fighter Evolution: Uanset om du er en brasiliansk ju-jitsu-kæmper, der har trænet efter at få sort bælte, siden du var barn, eller om du er en brutal bokser, der har lært at slå en proper næve i baggårdskampe rundt omkring, er dine erfaringer med til at bestemme dine evner. I Career Mode får du virkelig mulighed for at mærke dette koncept på egen krop. Hvert eneste slag, hvert eneste spark, hver eneste takedown styrker din kæmper inden for den pågældende færdighed. Færdigheder, der matcher din valgte kæmpertype, forbedres hurtigere end færdigheder, der ikke ligger dig naturligt.
 • Opbyg relationer: Kampsportsverdenen er bygget på relationer – lige fra langvarige sparringspartnere til brutale rivaliseringer. Oplev betydningen af disse relationer i Career Mode. Opbyg en relation til Israel Adesanya ved at sparre med ham og lære hans manøvrer, eller bank ham i gulvet, og start en bitter rivalisering.
 • Vælg din vej: Ingen to kæmperes rejse er ens. I UFC 4 har du fuld kontrol over din karriere. Du vælger hvilke kampe, du vil kæmpe, hvilken vægtklasse, du vil dyste i, og hvilke rivaler, du vil forsøge at overstråle. Gå hele vejen fra amatørkampe til WFA, til Dana Whites Contender Series eller sågar direkte til UFC. Derfra er hvilken række, du kæmper i, og hvilke kampe, du takker ja til, op til dig. Og det samme gælder naturligvis dine præstationer.
 • Coach Davis: Bag hver kæmper står et hold af trænere, der er helt afgørende for processen både inden for og uden for kamparenaen. I Career Mode hedder din mentor og bedste ven Coach Davis. Det er ham, der hjælper dig med at finde vej i sporten og i branchen. Oplev betydningen af et stærkt forhold mellem træner og kæmper gennem en række stærke mellemsekvenser.
 • Offlinespiltyper

 • Practice Mode: Forfin dine færdigheder gennem træning.
 • Tutorials: Lær at mestre de grundlæggende færdigheder, eller giv din kampteknik et løft gennem avancerede øvelser.
 • Custom Events: Planlæg og udkæmp dine egne drømmekampe.
 • Tournaments: En lokal multiplayerspiltype, hvor du får mulighed for at organisere en turnering for enten 8 eller 16 kæmpere, og hvor påførte skader overføres fra kamp til kamp.
 • Onlinespiltyper

 • Online World Championships: Online World Championships er den sande test for enhver seriøs kæmper. Gå online med din oprettede kæmper eller en af UFC-kæmperne, og forsøg at kravle op ad ranglisterne og op gennem divisionerne på din vej fra debutant til udfordrer til mester. At få fingrene i bæltet er kun begyndelsen. Hvert titelforsvar former din historie og giver dig en ny juvel til dit UFC Legacy Championship-bælte!
 • Blitz Battles: I denne tempofyldte spiltype kæmper du mod andre kæmpere online i et lynhurtigt turneringsformat. Regelsættet ændres konstant, så oplevelsen forbliver uforudsigelig og kampene intense.
 • Quick Fight: Spring direkte ind i en hurtig standardkamp eller en hurtig kamp i Knockout Mode eller Stand and Bang, og se, om du kan forbedre din rang for antal sejre og antal afsluttede kampe på den globale rangliste.
 • Invite: Inviter en ven til at kæmpe online.
 • Information

  Leverandør Electronic Arts Release 14-08-2020
  Genre Prod nr 4470UFC4
  Format PS4 EAN 5030945122494
  Findes også til - Opdateret 27-07-2020 19:00
  Vægt 0.15kg PEGI

  About PAN Vision

  PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
  PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

  Contact us

  +45 7023 7323
  saledk@panvision.com
  Become a retailer
  Management
  Careers
  Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.