Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
Sniper Ghost Warrior Contracts 2

BLU-RAY

SGW Contracts 2 er et taktisk, moderne skyde-krigsspil i Mellemøsten. Spil som Reaper, snigskytte og lejemorder, og få ram på en række mål i en dramatisk singleplayer-kampagne. Med ekstreme langdistanceskud på over 1000 m. skal du være klar til det vildeste spil i serien til dato.
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 er det mest udfordrende spil i den roste serie til dato og introducerer ekstreme langdistanceskud mod mål, der er over 1000 m. væk. I løbet af en dramatisk singleplayer-kampagne i nutidens Mellemøsten vil du opleve intens, taktisk kamp dybt inde bag fjendens linjer.

Giv dig i kast med rollen som Reaper, snigskytte og lejemorder, og gennemfør en række opgaver i en lovløs region i Mellemøsten langs Syriens og Libanons grænser. Tynget af en tilsyneladende umulig opgave er det din mission at omstyrte et skummelt forbrydersyndikat og sørge for, at retfærdigheden sker fyldest.

EKSTREME LANGDISTANCESKUD

Spilseriens veteraner står overfor en udfordring, for Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kræver evner, fokus og præcision på et helt nyt niveau med dets mange nye mål over 1000 m. væk. Det er noget helt nyt.

HYPERREALISME

Contracts 2 er udviklet af spilstudiet bag det originale spil, og det bryder nye grænser med den hyperrealistiske snigskytte-oplevelse. Lær at bruge et helt arsenal af nye våben, der alle er baserede på ægte militærudstyr, opdag vidtstrakte områder med endnu flere detaljer, og konfrontér de mest livagtige fjender til dato.

PLANLÆG DIT ANGREB

Med helt nyt udstyr kan hver kontrakt spilles flere gange og gennemføres på et utal af måder. Gentag en mission med et nyt fokus for at gennemføre alle opgaverne, og brug din indtjening på forbedret udstyr og våben.

OPGRADERET GRAFIK

Contracts 2 introducerer nye højder for kvalitet med optimeret grafik, forbedret FPS og en forstærket spilmotor, som resulterer i det flotteste spil i serien til dato. Gennemfør ultra-realtistiske snigmord, som er visualiseret i bloddryppende detaljer takket være kameraet, der følger kuglen.

Indehold:

· Eliminér en bred vifte af mål som lejemorder ved brug af nærkamp og ekstreme langdistanceskud
· Brug taktiske beslutninger og snigeteknikker til at overmande en række udfordringer igennem en dramatisk singleplayer-kampagne
· Udforsk 5 forskellige og vidtstrakte baner i den mellemøstlige konfliktzone
· Udfør 20 nye kontrakter udover at gennemføre en række sideoperationer
· Bliv snigskytte-ekspert med et stort udvalg af autentiske våben og udstyr
· Gentag hver kontrakt med et nyt fokus for at nå alle mål og indsamle så mange belønninger som muligt
· Oplev kvalitet på et helt nyt niveau med opgraderet grafik og en forstærket spilmotor

Information

Leverandør PAN Vision Release 04-06-2021
Genre Prod nr 6935SGWC2
Format XBOXONE EAN 5906961190413
Findes også til - Opdateret 03-03-2021 16:00
Vægt 0.15kg

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.