Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
Need For Speed Hot Pursuit Remastered

CARTRIDGE

Oplev den hæsblæsende jagt og adrenalinsuset fra kampen for at ryste forfølgerne af dig i Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered. Udnyt din sans for voldsom fart både som lovløs og lovens lange arm i verdens vildeste sportsbiler. Undslip ordensmagten, eller fang forbrydere med dit udvalg af taktiske våben i en nervepirrende, venskabelig raceroplevelse med forbedret grafik og gameplay.
Multiplayer på tværs af platforme samt Autolog
Drøn ned af de snoede veje i Seacrest County i et helt igennem venskabeligt racerspil. Det banebrydende Autolog forbinder dig og dine venner i vilde biljagter og løb, og du bliver udfordret på baggrund af dine venners aktiviteter. Dette utroligt dynamiske system er skabt til venskabelig konkurrence og understøtter ny synkronisering på tværs af platforme og et nyt
Multiplayer-system, så I kan køre mod hinanden uafhængigt af jeres platforme.

Alt primært DLC er inkluderet samt flere opdateringer
Få alt primært DLC ved udgivelsen samt seks ekstra timers spil og mere end 30 udfordringer. Helt nye bedrifter, folier, bilfarver, færre stop, opdateret billedfunktion og galleri, og adskillige opdateringer af spilkvaliteten giver en endnu mere komplet spiloplevelse i denne version.

Eksotiske biler med våben
Kør verdens mest eftertragtede superbiler på begge sider af loven. Fang forbrydere i turboladede politivogne udstyret med taktiske våben, eller forsvar dig med modangreb og defensive manøvrer som elitekører. Læg en strategi for at give konkurrenterne baghjul, uanset hvilken side du er på!

Jag og flygt
En yderst detaljeret singleplayer-karriere giver action for både politi og racerkørere med en integreret multiplayer-oplevelse i alle løbstyper. Kør mod dine venner, eller spil karrieren alene for at optjene dusører og låse op for nye biler, våben og udstyr

Forbedret grafik
Need for Speed Hot Pursuit Remastered giver en tidløs raceroplevelse, der er opdateret til nutidens hardwaregeneration med forbedret grafik.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 13-11-2020
Genre Racing Prod nr 75070NFSHPR
Format SWITCH EAN 5030930124052
Findes også til - Opdateret 30-12-2020 10:00
Vægt 0.05kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.