Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
IT TAKES TWO

BLU-RAY

Tag ud på dit livs mest vanvittige rejse i It Takes Two. Inviter en ven til at deltage gratis med Friend's Pass** som det separerede par Cody og May i et væld af muntert turbolente spiludfordringer. I dette genrebøjende platformseventyr, der er udviklet udelukkende til co-op, er kun én ting sikker: Vi er bedre sammen.
Tag ud på dit livs mest vanvittige rejse i det genrebøjende platformseventyr It Takes Two, der er udviklet udelukkende til co-op. Inviter en ven til at deltage gratis med Friend's Pass**, og samarbejd om at gennemføre utroligt mange forskellige muntert turbolente spiludfordringer. Spil som det mundhuggende par Cody og May, der er blevet forvandlet fra mennesker til dukker af en trylleformular. De er fanget sammen i en fantastisk verden, hvor uforudsigeligheden lurer bag hvert eneste hjørne, og de udfordres modvilligt til at redde deres krakelerede forhold.Lær at mestre unikke og forbundne færdigheder for figurerne på hvert nyt niveau. Hjælp hinanden gennem et væld af uventede forhindringer og lattervækkende øjeblikke. Giv gangster-egern et los i pelsen, flyv i et par underbukser, vær dj på en tætpakket natklub, og kør på bobslæde gennem en magisk snekugle. Fordyb dig i en inderlig og hyleskæg historie, hvor fortælling og gameplay flettes sammen i en enestående metaforisk oplevelse.It Takes Two er udviklet af det prisvindende studie Hazelight, som er branchens førende inden for samarbejdsspil. De tager dig snart med på en vild og forunderlig bumletur, hvor kun én ting er sikker: Vi er bedre sammen.

**Friends Pass kræver installation af den gratis prøveversion af Friends Pass og én onlineven på samme platform og/eller næstegenerationsplatform.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 26-03-2021
Genre Adventure Prod nr PS570ITTATW
Format PS5 EAN 5030945124696
Findes også til - Opdateret 11-12-2020 11:35
Vægt 0.15kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.