Corporate | Webshop
Contact
Brugernavn
Kodeord
separator Spil - Tilbehør separator Support separator
testing
Release liste Backlog - spil
Start Spil - Tilbehør
Plants vs Zombies Battle for Neighborville

CARTRIDGE

Kør de store kanoner i stilling, og gør dig klar til kamp i Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville™, det skøreste skydespil til dato!

Nu kan du kaste dig ud i hyleskægge missioner og besejre episke bosser i Weirding Woods, Mount Steep og Neighborville Town Center for at samle medaljer og låse op for uhyrlige outfits på Nintendo Switch. Fest og fjol rundt med op til tre venner i Giddy Park, eller spil 8 mod 8 i multiplayertilstanden Turf Takeover, hvor du får masser af løjer og grønlangkål med at nedlægge modstandere, sprænge nissebomber og hoppe på lyserødt snask.

Tag dit system med dig overalt, og gør dig klar til at gi’ den græs offline og online i en konflikt
PvE offline - Oplev Giddy Park, PvE-områder, hvor du kan strejfe frit omkring, og Private Play-tilstande helt uden en internetforbindelse.

Bevægelsesstyring og berøringsmenuer - Brug bevægelsesstyring til at sigte, og få en bred vifte af indstillinger, som du kan tilpasse efter behov. Interager med brugerflademenuer i hele spillet ved hjælp af berøringsinput, som du blandt andet kan bruge til at zoome på kortet.

Præmiekortvælger - Vælg blandt og interager med alle 12 præmiekort til enhver tid, og byt Prize Bulbs til urt-rolige belønninger!

Rux' møntbutik - Optjen spilmønter blot ved at spille, og brug dem i Rux' butik for at låse op for seje tilpasningsgenstande, figurer og fordele.

Information

Leverandør Electronic Arts Release 19-03-2021
Genre Prod nr 75070PZBN
Format SWITCH EAN 5030932123831
Findes også til - Opdateret 24-02-2021 16:00
Vægt 0.05kg PEGI

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+45 7023 7323
saledk@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.