Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Armored Core 5

DVD

Birds of Steel on toimintavetoinen simulaattori ja pitää sisällään jopa 20 historiallista lentotaistelutehtävää sekä tukun kuvitteellisia yhteensä kahdeksassa laajassa pelikampanjassa. Mukana on yli sata erilaista konetyyppiä akselivaltioilta ja liittoutuneilta, jotka on mallinnettu ohjauksen, aseiden ja muiden ominaisuuksien mukaan peliin sopiviksi. Legendaariset koneet, kuten Spitfire, P-51D Mustang ja Messerschmidt 109 ovat mukana taisteluvalmiudessa, kun pelaajat ottavat lentääkseen eri tahojen puolella, japanilaisia joukkoja unohtamatta.

Myös pelin taistelukentät on mallinnettu elävästi mukaan, koneiden vauriomallinnusta unohtamatta. Nämä tuovatkin peliin uskomatonta todellisuudentuntua ja tunnetta aidosta sodankäynnistä. Peli hyödyntää ainutlaatuisia kamerakulmia, joka tekee pelistä todella visuaalisen kokemuksen, näyttäen taistelut niin ulko- kuin sisäpuoleltakin.

Birds of Steelissa on myös vaihtoehtoisia ohjaustapoja yksinkertaisesta ja helposti opittavasta arcade-tyylistä monimutkaiseen simulaatiohenkiseen ohjaukseen. Yksinpelin lisäksi Birds of Steelissa on myös co-op-moninpeli sekä massiiviset ilmataistelut pelaajien edustaessa sodan eri puolia.
Pahoin tuhoutuneessa maailmassa ihmiskunta on maailmantuhon partaalla, mutta sinnikkäät yksilöt taistelevat elonjäämisen puolesta. Vaikka ihmisyys itsessään on vaakalaudalla tässä synkän tulevaisuuden dystopiakuvauksessa, periksi ei anneta edes epätoivon hetkellä, ja Armored Core V kertoo näiden rohkeiden taistelijoiden tarinan huikealla tavalla.

Armored Core V on maineikkaan Armored Core -pelisarjan uusin tulokas ja vie mech-taistelukoneiden pelaamisen aivan uudelle tasolle. Armored Core V tarjoaa verkkopelitilan lisäksi monipuolisen yksinpelikokemuksen, joten pelattavaa on entistä enemmän ja monipuolisemmin. Verkkopelin uudistunut muoto tarjoaa valtavia joukkuevetoisia taisteluita globaalilla mittakaavalla. Armored Core -nimellä kulkevat mech-sotakoneet ovat tapahtumien keskiössä, mutta sarjan aiempia osia pienempinä, sillä entistä taktisemmat taistelut ovat pääosassa tässä epätoivoisen taistelun synkässä sodassa.

- Puolusta ja valloita alueita varautuen vihollisten hyökkäyksiin. Verkkopelissä viholliset voivat hyökätä pelaajien alueille jopa silloin, kun pelaaja ei ole linjoilla. Puolustusjärjestelmiä strategisesti säätämällä pelaajat voivat kuitenkin puolustautua vihollisia vastaan myös ollessaan pois pelistä. Eikä ole syytä unohtaa muiden pelaajien vaikutusta globaalin sodankäynnin käänteisiin!
- Aiempaa monipuolisempi moninpelitila tukee monia erilaisia yhteistyöpelimuotoja, joissa pelaajat voivat suorittaa tehtäviä yhteisissä joukkueissa.
- Armored Core V tuo mukanaan entistä aggressiivisemman ja taktisemman hyökkäystaistelun uusitulla pelijärjestelmällään.
- Peli on kauttaaltaan muokattavissa mitä erilaisimpien työkalujen saralla mecheistä alueisiin.

Tuotetiedot

Julkaisija NAMCO BANDAI Partners Julkaisu 23-03-2012
Genre Action Tuotenumero 6532ARMCOR5
Alusta XBOX360 EAN 3391891959568
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 06-09-2012 07:41
Paino 0.15kg PEGI
Armored Core 5

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.