Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Street Fighter V Arcade Edition

BLU-RAY

Taistelupelien kuningas on julkaistu entistä ehompana versiona

Kaikkien aikojen suosituimpiin taistelupelisarjoihin lukeutuva pelisaaga esittäytyy huippunäyttävän Unreal Engine 4 -pelimoottorin voimin ja tuo pelaajilleen entistä upeamman taistelupelikokemuksen. Uuden sukupolven Street Fighter V ei ole vain graafisesti sarjansa upein peli, se on myös pelattavuudeltaan täydellinen taistelupeli, joka sopii niin aloittelijoille kuin kovanahkaisille veteraaneillekin.Street Fighter V: Arcade Edition laajentaa aiemmin julkaistua peliä uusin ominaisuuksin. Mukaan on nyt lisätty Arcade- ja Extra Battle -pelitilat, kuvagalleria ja uudet V-trigger-toiminnot. Sen lisäksi käyttöliittymä on täysin uusittu ja peli on nyt entistä nautittavampi kokonaisuus. Edeltäjänsä lailla yksinpelin lisäksi mukana on täysverinen verkkopeli sekä mainetta ja kunniaa tarjoava Capcom Pro Tour -tila.

Cross-platform-yhteensopivuuden ansiosta sekä PS4- että PC-alustoilla pelaavat voivat otella myös keskenään.Street Fighter V: Arcade Edition sisältää sekä joukon tuttuja suosikkihahmoja että valikoiman täysin uusia taistelijoita. Valikoimaa riittää monenlaiseen taistelutyyliin, joten jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti oma suosikkinsa omien makumieltymysten mukaan. Uusittu taistelumekaniikka puolestaan tarjoaa entistä monipuolisemman ja helposti hallittavan pelattavuuden, joka kuitenkin tarjoaa haasteita myös pelisarjan veteraaneille.

Street Fighter V: Arcade Edition sisältää kaiken alkuperäisestä Street Fighter V -tappelupelistä sekä lisäksi kahden ensimmäisen kausipassin lisähahmot. Näitä ovat 12 pelattavaa hahmoa sekä 12 premium-vaatekertaa. Kaikkiaan ottelijoita onkin peräti 28 kappaletta!

Tuotetiedot

Julkaisija Capcom Julkaisu 19-01-2018
Genre Action Tuotenumero 44793SFVAE
Alusta PS4 EAN 5055060946060
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 03-04-2018 15:00
Paino 0.15kg PEGI
Street Fighter V Arcade Edition

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.