Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Bus Simulator 18

DVD

Monipuolinen bussisimulaatio kaikille linja-auton ajamisesta kiinnostuneille virtuaalikuljettajille
Linja-autokuljettajan työ vaatii rautaista ammattitaitoa ja säntillisyyttä. Suurkaupungin vilskeessä muun liikenteen seassa ajaminen tarjoaakin sekä pelillistä tekemistä että ehtaa simulaatiota ison ajoneuvon ratin takana. Bus Simulator 18 vie pelaajansa kaupungin kaduille erilaisten bussien kuljettajana.

Luvassa on isokokoinen kaupunkiympäristö peräti 12 erilaisen alueen voimin, joista jokaisella on omat eroavaisuutensa. Ajettavana on kahdeksan virallisesti lisensoitua linja-automerkkiä, kuten Mercedes-Benz, MAN, Setra ja IVECO.

Matkustajien kuljettaminen onnistuu sekä yksinkertaisemmassa ja helpommassa pelitilassa että enemmän haastetta tarjoavassa realistisessa pelimuodossa. Yksinpelitilojen lisäksi mukana ovat peräti neljän pelaajan moninpelitilamuodot.

Peli myös tukee modaamista pelaajan luomien reittien, linja-autojen ja pelialueiden osalta. Näitä voidaan myös jakaa muiden pelaajien kesken peliyhteisön kautta. Pelikokonaisuuden viimeistelevät monipuoliset managerointiominaisuudet sekä vuorokaudenajat ja säävaihtelut.

Lisäksi Bus Simulator 18 tukee useimpia ratti- ja peliohjaimia sekä Tobii-katseenseurantajärjestelmää jaTrackIR-laitteistoa.

Tuotetiedot

Julkaisija Astragon Entertainment Julkaisu 13-06-2018
Genre Simulation Tuotenumero 16221BS18
Alusta PC EAN 4041417692224
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 09-08-2018 10:00
Paino 0.15kg PEGI
Bus Simulator 18

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.