Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
MudRunner - American Wilds Edition

CARTRIDGE

Kaikkien aikojen rajuin offroad-ajokokemus!
Spintires: Mudrunner - American Wilds on suositun Spintires-pelin kokonaisvaltaisin versio. Se sisältää Spintires: Mudrunner -pelin lisäksi sen kaikki aiemmin julkaistut lisälaajennukset sekä tulevan America Wilds -lisäosan. Keskeisinä uusina piirteinä lisäosa tuo kaksi isoa ja avointa aluetta Yhdysvalloista: Montanan vuoristoiset maisemat ja Pohjois-Dakotan villin luonnon. Samalla mukana on uusia haasteita sekä peräti yhdeksän ikonista amerikkalaista automerkkiä. Näihin lukeutuvat muun muassa Western Star, Hummer ja Chevrolet.

Spintires: Mudrunner - American Wilds haastaa sekä ajo- että pulmapelien ystävät kokemaan ajamisen, luonnon ja moninaiset haasteet ennennäkemättömästä näkökulmasta. Uskomaton fysiikanmallinnus sekä vain kartan ja kompassin varassa kulkeminen tuottaa uskomattomia seikkailuja niin kokemattomalle sankarille kuin myös jo kaiken nähneelle konkarille.

Mukana on yli 30 erilaista maastoajoneuvoa ja peräti 60 niihin sopivaa lisävarustetta sekä tukkukaupalla tekemistä haastavissa maastoissa ympäri maailmaa. Olipa kyse sitten mutaisten teiden kulkemisesta, vuolaasti virtaavien jokien ylittämisestä tai jylhien kallioiden valtaamisesta, Spintires: Mudrunner - American Wilds on kokonaisvaltainen ajo- ja haastepaketti täynnä tekemistä ja itsensä ylittämisen riemua.

Tuotetiedot

Julkaisija PAN Vision Julkaisu 27-11-2018
Genre Simulation Tuotenumero 750722MR2
Alusta SWITCH EAN 3512899120891
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 17-09-2018 15:00
Paino 0.05kg PEGI
MudRunner - American Wilds Edition

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.