Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Insurgency: Sandstorm

BLU-RAY

Haastavaja realistinen toimintapeli nykyajan sodankäynnistä.
Insurgency: Sandstorm vie pelaajan taisteluihin, jossa taito ja tiimityö muodostavat yhdessä mielenkiintoisen pelikokonaisuuden. Se keskittyy nykyaikaiseen taisteluun realistisella otteella. Aseiden ballistiikka, tarkka vahinkomallinnus jatuhovoimainen kalusto tekevät pelistä haastavan. Vastaavasti hardcore-henkinen vaikeustaso on myös äärimmäisen palkitseva kokemus, sillä peli antaa pelaajan opetella haasteet itse.

Hengissä selviytyminen ja jokainen nujerrettu vihollinen ovat merkittäviä saavutuksia jo sellaisenaan. Lisäksi ammusten loppuminen ja hiekkamyrskyn kaltaiset uhkaavat ympäristötekijät ovat yhtä vaarallisia kuin vihollisten luoditkin. Aseettoman sotilaan mahdollisuudet selvitä ovat lähes olemattomat.

Kuvitteelliseen Lähi-Idän konfliktitilanteeseen keskittyvä toimintapeli perustuu ryhmävetoiseen toimintaan. Pelaajien välinen kommunikaatio voi merkitä eroa tappion ja voiton välillä. Onnistuneella yhteistyöllä voitetaan ja menestytään.

Moninpelivetoisen sisällön lisäksi mukana on myös tietokoneen ohjaamia vihollisia. Jopa 32 pelaajan tai tietokoneohjasteisen sotilashahmon moninpeli onkin intensiivinen kokemus. Pelaaja valitsee omat varusteensa aseista ammuksiin ja räjähteisiin asti. Ilmaiskujen ja sotilaslennokkien kaltaiset erikoisuudet pitävät huolen alati ilmassa olevasta jännityksestä.

Tuotetiedot

Julkaisija PAN Vision Julkaisu 19-01-2038
Genre Tuotenumero 69722INSA
Alusta XBOXONE EAN 3512899118096
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 16-03-2021 10:00
Paino 0.15kg
Insurgency: Sandstorm

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.