Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
FIFA 19

CARTRIDGE

UEFA Mestarien liigan myötä FIFA19 -jalkapalloilu nousee aivan uusille urille!
EA SPORTS FIFA 19 tuo mestaruustason jalkapallon Nintendo Switch -pelikonsoleiden näytöille. Mukanaon arvostettu UEFA Mestarien liiga, aito pelitunnelma ja mahtava pelaajavalikoima, jotka yhdessä takaavat ensiluokkaisen futiskokemuksen kaikenikäisille pelaajille.

UEFA Mestarien liigan lisäksi mukana ovat Eurooppa-liiga ja Super Cup, joiden ansiosta kiehtovia otteluita ja pelaajia riittää moneen makuun. FIFA 19 Ultimate Team -päivitysten ansiosta peli myös pysyy ajan tasalla. Upea uratila puolestaan antaa pelaajan kokea täysmittaisen huipentuman pohjalta tähtiin asti.

Kommentaattoripari Derek Rae jaLee Dixon tuovat ottelut eloon eloisalla selostustyylillään. Otteluiden tunnelma on kuin oikeaa jalkapallopeliä seuratessa.

Lisäksi tekoäly takaa selkeät tiimikohtaiset erot pelatessa. Siinä missä osa ottelijoista ja joukkueista on varovaisempia ja taktisempia, toiset ovat aggressiivisempia ja hyökkäävämpiä pelityyliltään.

Olipa kyse yksin- tai kaksinpelistä saman pelikonsolin ääressä tai verkkopelistä EA SPORTS FIFA 19 takaa täyteläisen jalkapalloelämyksen.

Tuotetiedot

Julkaisija Electronic Arts Julkaisu 28-09-2018
Genre Sport Tuotenumero 75070FIFA19
Alusta SWITCH EAN 5030939122349
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 11-06-2018 09:00
Paino 0.05kg PEGI
FIFA 19

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.