Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Farmer´s Dynasty

BLU-RAY

Farmer’s Dynasty yhdistelee toisiinsa simulaatiomaisia ominaisuuksia sekä seikkailu- ja roolipeleistä tuttuja piirteitä. Lopputuloksena on ainutlaatuinen ja lämminhenkinen pelielämys täynnä mukavaa puuhasteltavaa.
Peli vie pelaajanmaaseudun rauhaan, jossa odottaa uusi ura maanviljelijän ammatissa. Aluksi pelaajalla on vain tukkuyksinkertaisia työkaluja,joilla pitäisi päästä alkuun.On kylvöä ja sadonkorjuuta,rakentamista ja korjaamista. Myyntituloilla ostetaan sekä uusia työkoneitaja kulkuneuvoja, kuten traktoreita, ettärakennuksia ja tiloja, kuten viljasiiloja ja kasvihuoneita. Näin oma maatila hiljalleen laajenee ja tekemisenkirjo kasvaa.

Myös sosiaalinen puoli on keskeisessä osassa peliä. Työpäivän jälkeen on mukava piipahtaa läheisessä kylässäosallistumassa erilaisiin rientoihin ja sosialisoimassa kylän muiden asukkaiden kanssa. Kylässätavataan naapureita ja vietetään aikaahyvässä seurassa. Sosiaalisten tapahtumien seurauksenaon myös mahdollista kehittää romanttisia suhteita, jotka voivat kasvattaayksinäisen maanviljelijän uran perhe-elämäksi.

Tuotetiedot

Julkaisija Bigben Interactive Julkaisu 21-11-2019
Genre Simulation Tuotenumero 69800FADY
Alusta XBOXONE EAN 3499550369472
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 21-10-2019 15:00
Paino 0.15kg PEGI
Farmer´s Dynasty

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.