Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
The Sims 4 Kohti kuuluisuutta

DVD

TheSims™ 4 Kohti kuuluisuutta antaa simeille tilaisuuden kurkottaa tähtiin jakohota kuuluisuuteen. Ohjaa simejäsi maineen arvaamattomilla poluillanäyttelijän työssä ja kohti huippujulkisuutta niin studioilla kuinVIP-bileissäkin.
Sinäpäätät, miten haluat simiesi nousevan maailmanmaineeseen. Voit valitajulkkissimiesi loisteliaan tyylin ja sisustaa heidän luksuskotinsa kukkuloillaylenpalttisen upeasti vaikkapa kultaisella vessanpöntöllä. Valmistaudusäteilemään parrasvaloissa ja nauttimaan julkkiselämästä!

? Paikka parrasvaloissa odottaa - Nyt simit pääsevät toteuttamaanvilleimmät maine- ja mammonahaaveensa! He voivat kohota kuuluisuuteen omallaurallaan tai syöksyä tähteyteen uudessa työssä. Näyttelijän ammatti tai elämänjokaisen hetken striimaaminen vaikuttajana voivat olla oikotie kuuluisuuteen.Älä unohda, että mitä kuuluisampia simeistäsi tulee, sitä enemmän huomiota,etuja ja innokkaita faneja he saavat. Rikkaus ja kuuluisuus tuovat mukanaanmonia yllätyksiä. Rahaa voi sekä sataa että palaa, mutta VIP-elämän pyörteissäei kukaan haikaile entisen elämän perään.

? Näyttelijän työ - Ole oma muusasi ja ohjaa simisi maineeseennäyttelijän uralla. Huipputilaisuus voi tulla vastaan mainoskeikan muodossa tairoolina tv-sarjassa. Kunhan simisi harjoittelee vuorosanojaan ahkerasti japukeutuu ainutlaatuisiin vaatekertoihin, hän voi lopulta päästä päärooliinseuraavassa menestyselokuvassa!

? Kaupunki haltuun - Kuuluisuuttatavoittelevia simejä odottaa Del Sol Valleyn uusi loistokas maailma.Ensimmäinen koti löytynee Kangastuspuiston alueelta, mutta komeimmat lukaalitovat Pinaakkelit-alueen kukkuloilla. Ansaitsemalla itselleen legendaarisentähden Walk of Fame -kadulla, simit nousevat kaupungin puheenaiheeksiennätysajassa.

? Ylellistä elämää - Uusissatyylikkäissä vaatteissa simit vetävät varmasti huomiota puoleensa kaupungilla.Kuvauspaikallakin simit pääsevät pukeutumaan loisteliaasti eri rooleissa.Simien maineen kasvaessa he ansaitsevat julkisuusetuja. Julkkislukaalin voisisustaa kullatuilla huonekaluilla, ja kuvauspaikalta voi saada kotiin uniikinlavasteen muistoksi kultakaudesta. . . jonka tähti olet sinä!

Tuotetiedot

Julkaisija Electronic Arts Julkaisu 16-11-2018
Genre Simulation Tuotenumero 1670S4EX6FI
Alusta PC EAN 5030947122065
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 13-11-2019 19:10
Paino 0.15kg PEGI
The Sims 4 Kohti kuuluisuutta

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.