Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Farming Simulator 20

CARTRIDGE

Maailman suosituinmaanviljelysimulaatio valloittaa Nintendo Switch -pelikonsolit
Farming Simulator 20 -peli vie pelaajan tehokkaiden kulkuneuvojen ja työkoneiden ohjaimiin. Ensimmäistä kertaa Nintendo Switch -pelikonsoleille julkaistava suosittu pelisarja sisältää kaikki maailman tärkeimmät maatalousmerkit ja -kulkuneuvot. Lisäksi pelissä on valtava määrä erilaisia apuvälineitä oman maatilan hoitamiseen ja sen kasvattamiseen.Mukana ovat tunnetut merkit John Deeresta Valtraan, New Hollandista Challengeriin ja Kroneen.

Farming Simulator 20 sisältää uuden pohjoisamerikkalaisen maaseutuympäristön, jossa pelaaja pääsee kehittämään ja laajentamaan omaa maatilaansa. Tekemistä riittää monista viljeltävistä lajikkeista, kuten puuvilla ja kaura, eri eläimiin. Näihin lukeutuvat muun muassa porsaat, lehmät, lampaat ja hevoset. Hevosilla pääsee myös ratsastamaan, joten ympäristöä pääsee tutkiman niin jalan, ratsain kuin kulkuneuvoinkin.

Yhteensä mukana on toista sataa erilaista kulkuneuvoa ja laitetta, jotka takaavat monipuoliset mahdollisuudet oman tilan hoitamiseen.

Tuotetiedot

Julkaisija PAN Vision Julkaisu 03-12-2019
Genre Simulation Tuotenumero 750722FS19
Alusta SWITCH EAN 3512899122598
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 23-03-2020 10:00
Paino 0.05kg PEGI
Farming Simulator 20

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.