Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Paranoia Happiness is Mandatory!

DVD

Johda nelihenkistä ryhmää, jonka jäsenet ovat epäilyksenalaisia Pulmanpoistajia, jotka (yleensä) tottelevat Tietokonetta, vainoharhaista ja irrationaalista tekoälyä. Koe kulttiroolipeli Paranoian ensimmäinen sovitus, joka perustuu tietokoneroolipelien klassikoihin!
Paranoia on tietokoneroolipeli, joka sijoittuu Tietokoneen hallitsemaan Alfakompleksiin, ihmiskunnan viimeiseen idylliseen turvapaikkaan. Kaikkien kansalaisten elämä on iloista ja puhdasta. Tietokoneen hyväntahtoisuuden epäileminen on petturuutta. Oman turvaluokituksen yläpuolella olevien tietojen hallussapito on petturuutta. Päivittäisestä kuplajuoma-annoksesta kieltäytyminen on petturuutta. Petturit teloitetaan välittömästi.
Ole valpas! Epäile kaikkia! Kaikkialla on pettureita, jotka juonivat tuhotakseen Tietokoneen, Alfakompleksin ja koko elämäntapamme. Paljasta petturit ja tee heistä ilmianto – tai teloita itse nuo ihmissaastat. Pidä laseraseesi käsillä!Johdat punaisen turvaluokituksen Pulmanpoistajista koostuvaa ryhmää. Tehtäväsi on etsiä pulmia ja poistaa ne – vaikka ampumalla. Tietokone tarkkailee jokaista liikettänne, etsien merkkejä petturuudesta. Se palkitsee Alfakompleksin sankarilliset puolustajat ja rankaisee pettureita, esimerkiksi tekemällä heistä reaktorin suojausmateriaalia.
• Retro-futuristinen maailma täynnä tappavan vaarallisia tekniikan ihmeitä• Luo oma ryhmäsi, joka koostuu neljästä Tietokonetta palvelevasta Pulmanpoistajasta• Valitse erikoistumisesi 9 taidosta • Ainutlaatuinen klooneihin perustuva kehitysprosessi (kehityt, jos kuolet!)• Tauotettava taktinen taistelujärjestelmä, joka perustuu klassisiin tietokoneroolipeleihin• Omaperäisiä vihollisia, kuten toimintahäiriöisiä robotteja, aggressiivisia juoma-automaatteja ja viallisia klooneja

Tuotetiedot

Julkaisija Bigben Interactive Julkaisu 05-12-2019
Genre RPG Tuotenumero 16800PARANOIA
Alusta PC EAN 3499550374414
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 04-11-2019 10:00
Paino 0.15kg PEGI
Paranoia Happiness is Mandatory!

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.