Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
WORLD OF WARSHIPS LEGENDS

BLU-RAY

Monipuolinen merisotapeli, joka tarjoaa tekemistä niin yksinkuin verkkomoninpelissäkin.
World of Warships Legends on pelikonsoleille tehty versiosuositusta World of Warships -verkkopelistä. World of Warships Legends ontarkoin ja harkitusti tehty pelikonsolikäännös, jossa on huomioitupelikonsolien ominaisuudet, tehot ja käyttöliittymä mahdollisimman hyvin.

Pelin keskiössä ovat monipuoliset verkkopeliominaisuudet. Netarjoavat yhdeksän vastaan yhdeksän pelaajan moninpelin lisäksi myös kattavanyksinpelin. Versus-muoto pistää pelaajat keskenään vastakkain, kun taascoop-pelitilassa pelaajat pääsevät osallistumaan laivasotaan yhteistyössä.

Laivataisteluissa nousevat esille myös strategiset valinnatja suunnitelmat avarissa merimaisemissa sodan tuoksinassa. Myös omiasota-aluksiaan pääsee räätälöimään monipuolisesti. Näin erilaiset sotalaivat tarjoavatvaihtoehtoja moneen makuun ja pelityyliin.

Graafisesti peli hyödyntää 4K-näyttötarkkuutta ja HDR-tukitekee pelimaailman värikylläisyydestä häikäisevän upeaa katsottavaa.Realistinen pelifysiikka ja uskomaton äänimaailma tekevät pelistä nautittavankokonaisuuden.

Lisäksi World of Warships Legends esittelee uudenlaisenkomentajajärjestelmän, joka tuo uuden ulottuvuuden merisotaan. Myös pelintempoa on muokattu parempaan suuntaan pelikonsoleita ajatellen. World ofWarships Legends sisältää myös uusia pelikarttoja, aluksia, komentajia jaerikoistapahtumia.

Tuotetiedot

Julkaisija Bigben Interactive Julkaisu 31-12-2019
Genre Tuotenumero 44800WOWLE
Alusta PS4 EAN TBC
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 26-04-2019 12:00
Paino 0.15kg

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.