Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Bloodstained: Ritual of the Night

BLU-RAY

Goottiteemainen toimintaroolipeli, joka sijoittuu 1700-luvun Englantiin.
Bloodstained: Ritual of theNight on 1700-luvun Englantiin sijoittuva toimintapeli kauhulla ja roolipelimäisillä piirteillä siivitettynä. Goottiteemaiseen ympäristöön sijoittuva Bloodstained edustaa tyylilajiltaan perinteistä sivuttaisvierittyvää toimintapeliä.

Pelin keskiössä on linna, jonka yliluonnollinen voima on riivannut paikan täyteen demoneita ja taikavoimia sisältäviä kristallisiruja. Pelaaja ohjastaa orpona kasvanutta Miriamia. Häntä vaivaa alkemistin langettama kirous, jonka seurauksena Miriam hiljalleen kristallisoituu. Pelastaakseen ihmiskunnan ja itsensä tuholta, Miriamin täytyy taistella tiensä läpi linnan ja tuhota manaaja Gebel.

Seikkailun aikana Miriam kerää rakenteluaineksia, aseita ja varusteita valmistautuessaan kohtaamaan vihollisensa. Vastassa onkin lukemattomia vihollisia ja häikäilemättömiä pomovastuksia monenlaisia haasteita pelaajalle heittäen.

Bloodstained: Ritual of the Night onkin klassinen ja palkitseva 2.5D-toimintaseikkailu kaikille Castlevania- ja Metroid-pelisarjan faneille.

Tuotetiedot

Julkaisija 505 Games Limitied Julkaisu 21-06-2019
Genre Action,RPG Tuotenumero 6989BLST
Alusta XBOXONE EAN 8023171043166
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 07-08-2019 10:05
Paino 0.15kg
Bloodstained: Ritual of the Night

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.