Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
FIFA 20

CARTRIDGE

Huippuluokan FIFA-jalkapalloilua Nintendo Switch -pelikonsolilla
EA SPORTS FIFA 20 Legacy Editiontuo huipputason jalkapalloilun Nintendo Switch -pelikonsolille. Mukana ovat kaikki viimeisimmät joukkue- ja pelaajatiedot sekä liigat ympäri maailman. Mukana on myös joitain maailman kuuluisimmista jalkapallostadioneista, joista osa mukana ensimmäistä kertaa pelisarjassa. Peliominaisuudet ja -tilat ovat tuttuja Nintendo Switchin FIFA 19 -pelistä.

Vaikka FIFA 20 Legacy Edition perustuukin runkonsa osalta FIFA 19 -peliin, pelin ulkoasua on uusittu ja valikkotoimintoja paranneltu. Mukana on useita pelimuotoja uratilasta turnauksiin, kansainvälisestä naisten-cupista erilaisiin taitopeleihin, verkkopelihaasteisiin, paikallisiin kausipeleihin, ystävyysotteluihin ja kick off -tilaan.

FIFA Ultimate Team sisältää manageritehtävät ja yksinpelin sekä verkkopelikaudet, verkkoturnaukset javerkkopelin pelaajavaraukset. Lisäksi mukana ovat yksittäiset verkkopeliottelut sekä haastetehtävät tiimin rakentamiseen.

EA SPORTS FIFA 20 Legacy Editionon myös pelattavissa niin yksin- kuin kaksinpelinäkin samalla ruudulla, televisioon liitettynä tai Nintendo Switch -pelikonsolin omalla näytöllä.

Tuotetiedot

Julkaisija Electronic Arts Julkaisu 27-09-2019
Genre Sport Tuotenumero 75070FIFA20
Alusta SWITCH EAN 5030948123474
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 09-06-2019 15:00
Paino 0.05kg PEGI
FIFA 20

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.