Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
LVL40 Wired Stereo Headset

ACCESSORIES

Langalliset LVL40-pelikuulokkeet on luotu täydentämään pelikokemusta tarjoamalla hyvää äänentoistoa maltilliseen hintaan. Olipa kyse pikaisista moninpeliotteluista tai koko illan kestävistä pelimaratoneista, LVL40-pelikuulokkeet eivät purista päätä tai tunnu raskaalta käyttää.

40 millimetrin kuuloke-elementeillä varustetut pelikuulokkeet toistavat äänet tarkasti ja selkeästi. Vaivattomasti taittuva sankamikrofoni mykistyy yläasentoon käännettynä. Mikrofoni on varustettu melunvaimennuksella, jonka ansiosta mikrofoni suodattaa tehokkaasti pois kaikenlaisen taustamelun.

Erillisten äänenvoimakkuuden säätimien ansiosta kuulokkeiden äänenvoimakkuutta on helppo säätää halutunlaiseksi. Miellyttävät ja hengittävät kuulokepehmusteet takaavat hiostamattoman käytön.
Langalliset LVL40-pelikuulokkeet on luotu täydentämäänpelikokemusta tarjoamalla hyvää äänentoistoa maltilliseen hintaan. Olipa kysepikaisista moninpeliotteluista tai koko illan kestävistä pelimaratoneista,LVL40-pelikuulokkeet eivät purista päätä tai tunnu raskaalta käyttää.

40 millimetrin kuuloke-elementeillä varustetutpelikuulokkeet toistavat äänet tarkasti ja selkeästi. Vaivattomasti taittuvasankamikrofoni mykistyy yläasentoon käännettynä. Mikrofoni on varustettumelunvaimennuksella, jonka ansiosta mikrofoni suodattaa tehokkaasti poiskaikenlaisen taustamelun.

Erillisten äänenvoimakkuuden säätimien ansiosta kuulokkeidenäänenvoimakkuutta on helppo säätää halutunlaiseksi. Miellyttävät ja hengittävätkuulokepehmusteet takaavat hiostamattoman käytön.

Tuotetiedot

Julkaisija PDP Julkaisu 01-01-2020
Genre Tuotenumero 69122LVL40XB
Alusta XBOXONE EAN 708056065720
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 22-02-2021 16:00
Paino 0.5kg
LVL40 Wired Stereo Headset

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.