Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
LVL50 Wireless Stereo Headset

ACCESSORIES

Microsoft -lisensoidut langattomat LVL50 Wireless-pelikuulokkeet on luotu Xbox One -pelikonsolilla pelaamiseen. Yhteys pelikuulokkeiden ja pelikonsolin välille muodostetaan pelikonsoliin liitettävällä usb-vastaanottimella. Langattoman yhteyden toimintasäde on jopa 13 metriä. Kuulokkeeiden akunkesto on täydellä varauksella jopa 16 tuntia.

50 millimetrin kuuloke-elementit takaavat muhkean äänenvoimakkuuden ja korkeatasoinen äänenlaatu toistaa peliäänet tarkasti. Lisäksi isot kuulokekupit peittävät ulkopuoliset äänet tehokkaasti. Meluvaimennetun mikrofonin ansiosta oma puheääni erottuu selkeästi ja suodattaa samalla taustaäänet tehokkaasti pois kuuluvilta.

Lisäksi kuulokkeiden omilla säätimillä voidaan määritellä äänenvoimakkuus helposti vaikka kesken pelaamisen.

Nylonseosvalmisteiset kuulokkeet ovat pehmeät ja mukavat käyttää. Säädettävän pääpannan ansiosta kuulokkeet sopivat päähän miellyttävästi ja joustavasti.
Microsoft -lisensoidut langattomat LVL50 Wireless-pelikuulokkeet on luotu Xbox One -pelikonsolilla pelaamiseen. Yhteyspelikuulokkeiden ja pelikonsolin välille muodostetaan pelikonsoliinliitettävällä usb-vastaanottimella. Langattoman yhteyden toimintasäde on jopa13 metriä. Kuulokkeeiden akunkesto on täydellä varauksella jopa 16 tuntia.

50 millimetrin kuuloke-elementit takaavat muhkeanäänenvoimakkuuden ja korkeatasoinen äänenlaatu toistaa peliäänet tarkasti.Lisäksi isot kuulokekupit peittävät ulkopuoliset äänet tehokkaasti.Meluvaimennetun mikrofonin ansiosta oma puheääni erottuu selkeästi ja suodattaasamalla taustaäänet tehokkaasti pois kuuluvilta.

Lisäksi kuulokkeiden omilla säätimillä voidaan määritellääänenvoimakkuus helposti vaikka kesken pelaamisen.

Nylonseosvalmisteiset kuulokkeet ovat pehmeät ja mukavatkäyttää. Säädettävän pääpannan ansiosta kuulokkeet sopivat päähänmiellyttävästi ja joustavasti.

Tuotetiedot

Julkaisija PDP Julkaisu 01-01-2020
Genre Tuotenumero 69122LVL50WLXB
Alusta XBOXONE EAN 708056064563
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 15-01-2021 13:00
Paino 0.8kg
LVL50 Wireless Stereo Headset

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.