Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Roccat Burst Pro Mouse White, EU Packaging

MICE

Äärimmäisen kevytrakenteinen symmetrinen pelihiiri värivalaistuksella

Roccat Burst Pro on äärimmäisen kevyt, vain 68 grammaa painava pelihiiri. Sen ergonominen ja symmetrinen muotoilu tekee hiirestä miellyttävän käyttää kummalla kädellä tahansa. Kokonaisuus rakentuu korkealaatuisista materiaaleista ja huipputason komponenteista, jotka takaavat ensiluokkaisen toimivuuden.

Hiiren huokoinen niin sanottu hunajakennorakenne on pinnoitettu ohuella ja läpikuultavalla muovilla. Tämä ehkäisee pölyn ja roskien pääsyn hiiren sisuksiin rakenteen keveydestä tinkimättä. Ohuen kuoren ansiosta hiiren tyylikäs AIMO-värivalaistus hehkuu näyttävästi pinnan läpi.

Hiiressä on tehokkaat ja tarkat Titan Switch Optical -kytkimet, jotka reagoivat painalluksiin viiveettä ja ilman mekaanisten kytkinten kulumaa. Optinen kytkin kestää myös painalluksia mekaanista kytkintä paremmin. Hiiren kytkimille voidaankin taata jopa sadan miljoonan painalluskerran kesto.

Hiiren huipputarkka, suorituskykyinen ja optinen Owl-Eye-anturi kykenee jopa 16 000 dpi-arvon tarkkuuteen. 50 G:n kiihtyvyys ja 400 ips:n enimmäisnopeus takaavat tarkan hallittavuuden kaikenlaisissa pelitilanteissa. Anturin liiketarkkuutta ja dpi-arvoa voidaan helposti muokata hiiren omalla ROCCAT Swarm -ohjelmistolla, jonka ansiosta hiiri sopii helposti kaikenlaisiin peleihin.

Hiiren pohjassa olevat "hiirentassut" on valmistettu lämpökäsitelystä PFTE-pohjamateriaalista, joiden ansiosta hiiri liukuu vaivatta erilaisilla pinnoilla. Kitkattoman, kevyen ja joustavan PhantomFlex-johdon ansiosta hiirtä on helppo liikuttaa eikä johtoa edes huomaa pelin tiimellyksessä.

Tuotetiedot

Julkaisija TURTLEBEACH Julkaisu 30-11-2020
Genre Tuotenumero 1388ROC11746
Alusta PC EAN 731855507467
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 09-10-2020 14:20
Paino 0.22kg

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.