Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Roccat Burst Core Mouse Black, EU Packaging

MICE

Äärimmäisen kevytrakenteinen symmetrinen pelihiiri
Roccat Burst Core on äärimmäisen kevyt, vain 68 grammaa painava pelihiiri. Sen ergonominen ja symmetrinen muotoilu tekee hiirestä miellyttävän käyttää kummalla kädellä tahansa. Kokonaisuus rakentuu korkealaatuisista materiaaleista ja huipputason komponenteista, jotka takaavat ensiluokkaisen toimivuuden.

Hiiren huokoinen niin sanottu hunajakennorakenne on pinnoitettu ohuella ja läpikuultavalla muovilla. Tämä ehkäisee pölyn ja roskien pääsyn hiiren sisuksiin rakenteen keveydestä tinkimättä.

Hiiressä on tehokkaat ja tarkat Titan Switch Optical -kytkimet, jotka reagoivat painalluksiin viiveettä ja ilman mekaanisten kytkinten kulumaa. Optinen kytkin kestää myös painalluksia mekaanista kytkintä paremmin. Hiiren kytkimille voidaankin taata jopa sadan miljoonan painalluskerran kesto.

Hiiren tehokas, suorituskykyinen ja optinen PixArt PMW3331 -anturi kykenee jopa 8 500 dpi-arvon tarkkuuteen. 35 G:n kiihtyvyys ja 300 ips:n enimmäisnopeus takaavat hyvän hallittavuuden kaikenlaisissa pelitilanteissa. Anturin liiketarkkuutta ja dpi-arvoa voidaan helposti muokata hiiren omalla ROCCAT Swarm -ohjelmistolla, jonka ansiosta hiiri sopii helposti kaikenlaisiin peleihin.

Hiiren pohjassa olevat "hiirentassut" on valmistettu PFTE-pohjamateriaalista, joiden ansiosta hiiri liukuu vaivatta erilaisilla pinnoilla.

Tuotetiedot

Julkaisija TURTLEBEACH Julkaisu 30-11-2020
Genre Tuotenumero 1388ROC11750
Alusta PC EAN 731855507504
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 09-10-2020 14:20
Paino 0.22kg

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.