Corporate | Webshop
Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit ja tarvikkeet separator Tuki separator
testing
Julkaisulista Uutuudet
Etusivu Pelit ja tarvikkeet
Need For Speed Hot Pursuit Remastered

BLU-RAY

Tunne takaa-ajon jännitys ja pakomatkan huuma Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered -pelissä. Koe mailman kuumimpien superautojen hurjat huippunopeudet sekä poliisina että rikollisena. Jallita lainvalvojia tai hoitele rikolliset taktisilla aseilla sykettä nostattavassa, yhteisöhenkisessä kilpa-ajokokemuksessa ja nauti uudistetusta ulkoasusta ja pelattavuudesta.
Alustojenvälinen moninpeli ja Autolog
Kiidä pitkin Seacrestin piirikunnan mutkittelevia teitä ja nauti kilpa-ajosta, joka on sydämeltään sosiaalista. Mullistava Autolog yhdistää sinut ja ystäväsi tiukkoihin takaa-ajohaasteisiin ja kilpailuihin ja tarjoaa haasteita ystäviesi aktiviteettien perusteella. Erittäin dynaaminen järjestelmä perustuu ystävällismieliseen kilpailuun – ja nyt se on tuettu eri alustojen välillä, mikä tarkoittaa, että voit kilpailla ystäviesi kanssa riippumatta siitä, mitä alustaa kukin käyttää.

Mukana kaikki päälisäsisältö ja uusia päivityksiä
Saat kaiken ladattavan päälisäsisällön heti julkaisun yhteydessä – nauti muun muassa kuudesta ylimääräisestä pelitunnista ja yli 30 haasteesta. Uudet saavutukset, teippaukset, autojen väritykset, lyhemmät pysähdykset, päivitetty kuvaustila ja galleria sekä useat yleisuudistukset tekevät pelikokemuksesta entistäkin monipuolisemman ja tyydyttävämmän.

Eksoottisia, aseistettuja autoja
Aja maailman himotuimpia superautoja lain molemmilla puolilla. Nappaa etsintäkuulutettuja kiinni superahdetuilla, taktisilla aseilla varustelluilla poliisiautoilla tai näytä hampaasi tekemällä vastahyökkäyksiä ja puolustusliikkeitä eliittikilpa-ajajana. Hio strategioitasi ja yritä päästä niskan päälle riippumatta siitä, kummalla puolella olet!

Takaa-ajot ja paot
Syvällinen ja ikimuistoinen yksinpelikampanja tarjoaa toimintaa sekä poliisina että kilpa-ajajana, ja saumaton moninpelikokemus kattaa kaikki kilpa-ajotilat. Haasta ystäväsi tai pelaa yksinpelikampanja ja kerää Bounty-pisteitä, niin voit avata uusia autoja, aseita ja varusteita.

Paranneltu ulkoasu
Need for Speed Hot Pursuit Remastered tarjoaa ajattoman, entistäkin paremman näköisen kilpa-ajokokemuksen päivitettynä tämän sukupolven laitteistoille.

Tuotetiedot

Julkaisija Electronic Arts Julkaisu 06-11-2020
Genre Racing Tuotenumero 6970NFSHPR
Alusta XBOXONE EAN 5030948124051
Muut formaatit - Tiedot päivitetty 13-10-2020 12:55
Paino 0.15kg PEGI
Need For Speed Hot Pursuit Remastered

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, distributor of games as well as accessories and gaming related peripherals.
PAN Vision has offices in all of the Nordic countries and has local agents in Baltics.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Become a retailer
Management
Careers
Copyright © 2017 PAN Vision AB. All rights reserved.