Corporate | Webshop
Press room Contact
Käyttäjänimi
Salasana
separator Pelit separator Lisälaitteet separator Tuki separator
testing
Etusivu Lisälaitteet
Microsoft Arc Touch Mouse Oh Joy

MICE

Ainutlaatuisesti muotoiltu, langaton hiiri taittuu kaarelle miellyttävää käyttöä vaten ja litteäksi taivutettuna se kulkee kätevästi mukana.
Arc Touch Mouse on ensimmäinen hiiri, jonka voi taivuttaa litteäksi kuljetusta varten ja jälleen kaarevaksi miellyttävän käytön takaamiseksi. Siinä on Microsoftin ensimmäinen kosketuspinnalla varustettu vieritysnauha, joka mahdollistaa nopean navigoinnin vain sormella koskettamalla.

Mobiiliin käyttöön suunniteltu Arc Touch Mouse -hiiri on muotoiltu sulavalinjaiseksi ja taittuvaksi helpottamaan kuljetusta ja säilytystä. BlueTrack-tekniikan ansiosta hiirtä voi käyttää lähes missä ja milloin tahansa. Vieritys on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin ennen uuden kosketusvierityksen ansiosta. Sormen pyyhkäisy käynnistää supernopean vierityksen, jonka voi pysäyttää yhdellä sormen napautuksella.

- Uutta! Ainutlaatuisesti muotoiltu hiiri taittuu kaarelle miellyttävää käyttöä varten, ja litteäksi taivutettuna se kulkee kätevästi mukana.

- Uutta! Kosketusnauha mahdollistaa näytön vierityksen sormen pyyhkäisyllä ja tarjoaa käyttöön mukautettavat kosketuspainikkeet.

- BlueTrack-tekniikka tekee hiirimatosta tarpeettoman, sillä hiirtä voi käyttää lähes kaikilla pinnoilla, mukaan lukien graniitti-, marmori-, matto- ja puupinnat (ei kirkkaalla lasilla tai pelipinnoilla).

- Irrotettavan nanovastaanottimen voi joko jättää kiinni tietokoneeseen tai liittää magneettisesti hiiren alapuolelle säilytystä varten.

- 2,4 GHz:n langaton tekniikka takaa luotettavan langattoman yhteyden.

- Kaksivärinen paristojen tilan ilmaisin kertoo, kun on aika vaihtaa paristo.

- Oikea- ja vasenkätisille soveltuva muotoilu ja kumipäällysteiset sivupinnat takaavat mukavan ja kestävän käyttökokemuksen.

Tiedot

Toimittaja MicrosoftJulkaisu 2012-04-01
Kategoria Microsoft,Wireless MiceTuotenumero 1333ARCTOUCHO
Formaatti MICEEAN 885370371048
Myös EiTiedot päivitetty 2012-09-06 07:41
Paino 0.66kg
Print

About PAN Vision

PAN Vision is one of the major home entertainment companies in the Nordic region, a distributor of games as well as a distributor of gaming peripherals. PAN Vision, with around 30 employees, has offices in all of the Nordic countries.

Contact us

+358 10 843 8400
asiakaspalvelu@panvision.com
Navigation
Games
Hardware
Retailer
Become a retailer
Support
PAN Vision
Organisation
Management
Careers
Press room
Contact
Copyright © 2016 PAN Vision AB. All rights reserved.