CHEF LIFE ALFORNO EDITION PS5

Tuotekuvaus

Chef Life - A Restaurant Simulator -pelissä luodaan unelmista totta rakentamalla oma ravintola ja valmistamalla herkullista ruokaa. Samalla palvellaan asiakkaita, huolehditaan ravintolan viihtyvyydestä ja pyritään kehittämään ravintolaa menestyvälle tasolle. Jotta ravintolamaailman arvostetut Michelin-tähdet olisivat saavutettavissa, pitää pelaajan antaa kaikkensa ruoan laadun ja ravintolan yleisen viihtyvyyden vuoksi.

Peli ei suinkaan rajoitu vain yleiseen ravintolan ylläpitoon ja juoksevien asioiden hoitoon. Pelaaja voi valita ravintolan keittiön työtasot sekä tarvittavat laitteet ja välineet. Lisäksi pelaaja pääsee valmistamaan ruokaa virtuaaliympäristössä sekä huolehtimaan omasta keittiöväestään.

Näiden ohella on tärkeää huolehtia, että raaka-aineet tulevat luotettavilta ja laadukkailta valmistajilta, jotta tarjotusta ruoasta tulee hyvää ja korkeatasoista. Kaikki pelaajan päätökset ja valinnat vaikuttavat siihen, mihin suuntaan ravintola kehittyy. Jotta päätökset eivät olisi aivan liian helppoja, pelaajan pitää huolehtia ravintolan talouspuolesta eli rahasta, kannattavuudesta ja ruoan hinnoista.

Erilaisia ruokavaihtoehtoja on peräti 180 erilaista, aina ranskalaisesta keittiöstä italialaisiin herkkuihin ja unohtamatta erilaisia kansainvälisiä tyylejä. Lisäksi pelaaja voi jalostaa perinteisistä ruokaohjeista omanlaisia kokeiluja ja pitää hauskaa erilaisilla yhdistelmillä. Vastaavasti asiakkaiden miellyttäminen saattaa vaatia juuri oikeanlaisia makujen ja raaka-aineiden yhdistelmiä, jotta halutut Michelin-tähdet ovat ansaittavissa.Ominaisuudet

Toimittaja
Nacon
Julkaisupäivä
2023-02-23
Tuotenumero
PS5800CHEFLIFE
EAN
3665962014709
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
28.3.2023 11:38
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
PS5CHEFSLIFEUK3
Genre
Simulation
Alusta
PS5
Formaatti
BLU-RAY
Pakkauskoko
15
Paino
0.15 kg