Farming Simulator 22 Platinum Edition

Farming Simulator 22 Platinum Edition

Farming Simulator 22 on huippusuositun pelisarjan viimeisin ja ominaisuuksiltaan monipuolisin julkaisu. Sen myötä on pelisarja saanut uusia ominaisuuksia ja tapoja hoitaa virtuaalista maatilaa sekä harjoittaa metsänhoitoa ja kasvattaa eläimiä. Peli on myös alati laajentunut uusien tuotemerkkien, ajoneuvojen ja laitteiden osalta muun muassa monin ilmaisin päivityksin. Uusimpana valmistajana on mukana legendaarinen ruotsalaisyhtiö Volvo Group, joka tuo omat työkoneensa ja kuorma-autonsa mukaan peliin.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 on täysin uusiutunut pelikokemus myös pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Platinum Edition laajentaa peliä entisestään tuomalla mukaan lisää laitevalmistajia. Näitä ovat muun muassa Volvo Group, IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt ja Schwarzmüller. Kaikkiaan lisäosassa on mukana peräti 40 erilaista metsänhoitoa ja maatilan ylläpitämistä rikastuttavaa kulkuneuvoa ja työkonetta. Mukana on muun muassa uunituore Volvo L200H High Lift -pyörökuormaaja. Näiden lisäksi uutuuksia ovat muun muassa John Deere 843L-II- ja John Deere FD55 -kaatokasauskoneet.

Lisäosan uutena pelikarttana on mukana Pohjois-Amerikan luoteisosasta innoituksensa saanut Silverrun Forest, joka tuo metsäisellä alueellaan erilaisen pelikokemuksen. Luvassa on uudenlaisia metsänhoitotehtäviä, lisää istutettavia puutyyppejä ja jopa mahdollisuus rakentaa veneitä satama-alueella. Vahvan puuteollisuuden myötä kaupunki tarjoaakin uudenlaisia kehityskohteita pelaajalle.

Platinum Edition -lisäysten myötä pelin ajoneuvo- ja työkonevalikoima kasvaa yli 500 erilaiseen laitteeseen yli sadalta eri valmistajalta. Tämä tekee Farming Simulator 22 -pelikokemuksesta äärimmäisen monipuolisen, olipa kohteena sitten maanviljely, karja ja muut eläimet tai metsänhoito.

Ominaisuudet

Julkaisija GIANTS
Julkaisupäivä 2022-11-15
Tuotenumero PS5217FS22PLED
EAN 4064635500225
Tiedot päivitetty 14.4.2024 18:25
PEGI 0+
Toimittajan nimikenro. 4064635500225
Laitealusta PS5
Pakkauskoko 15
Paino 0.15 kg