Insurgency Sandstorm XBOX-ONE

Tuotekuvaus

Insurgency: Sandstorm vie pelaajan taisteluihin, jossa taito ja tiimityö muodostavat yhdessä mielenkiintoisen pelikokonaisuuden. Se keskittyy nykyaikaiseen taisteluun realistisella otteella. Aseiden ballistiikka, tarkka vahinkomallinnus jatuhovoimainen kalusto tekevät pelistä haastavan. Vastaavasti hardcore-henkinen vaikeustaso on myös äärimmäisen palkitseva kokemus, sillä peli antaa pelaajan opetella haasteet itse.

Hengissä selviytyminen ja jokainen nujerrettu vihollinen ovat merkittäviä saavutuksia jo sellaisenaan. Lisäksi ammusten loppuminen ja hiekkamyrskyn kaltaiset uhkaavat ympäristötekijät ovat yhtä vaarallisia kuin vihollisten luoditkin. Aseettoman sotilaan mahdollisuudet selvitä ovat lähes olemattomat.

Kuvitteelliseen Lähi-Idän konfliktitilanteeseen keskittyvä toimintapeli perustuu ryhmävetoiseen toimintaan. Pelaajien välinen kommunikaatio voi merkitä eroa tappion ja voiton välillä. Onnistuneella yhteistyöllä voitetaan ja menestytään.

Moninpelivetoisen sisällön lisäksi mukana on myös tietokoneen ohjaamia vihollisia. Jopa 32 pelaajan tai tietokoneohjasteisen sotilashahmon moninpeli onkin intensiivinen kokemus. Pelaaja valitsee omat varusteensa aseista ammuksiin ja räjähteisiin asti. Ilmaiskujen ja sotilaslennokkien kaltaiset erikoisuudet pitävät huolen alati ilmassa olevasta jännityksestä.

Ominaisuudet

Toimittaja
PV
Julkaisupäivä
2021-09-29
Tuotenumero
69722INSA
EAN
3512899118096
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
30.5.2023 12:22
PEGI
18+
Toimittajan nimikenro.
3512899118096
Genre
Alusta
XBOX-ONE
Formaatti
BLU-RAY
Pakkauskoko
25
Paino
0.15 kg