MADDEN NFL 23 PS5

Tuotekuvaus

UUSIA PELAAMISEN MEKANIIKKOJA

Madden NFL 23 -pelin vain PlayStation®5- ja Xbox Series X|S -versioissa oleva upouusi käyttäjäystävällinen pelaamisen ohjausmekaniikka antaa sinun vaikuttaa jokaiseen pelikuvioon riippumatta sijainnistasi kentällä tavoilla, jotka eivät ennen olleet mahdollisia.

360° Cuts
Tee enemmän tärkeitä pelikuvioita
Oletpa sitten keskushyökkääjä, laitahyökkääjä pallon kiinnioton jälkeen tai palauttamassa potkua, uudet 360° Cutsit antavat sinulle palloa kuljettavana pelaajana vapauden ja sujuvuuden hyödyntää aukkopaikat, vaihtaa painopistettä ja väistellä puolustajia käyttämällä vasenta liipaisinta / L2:ta ja hyvin ajoitettua sauvan näpäytystä.

Taitopohjainen syöttely
Heitä huipputarkkoja syöttöjä pelikentällä
Uuden syöttötavan avulla voit johtaa laitahyökkääjäsi vapaaseen paikkaan, syöttää tiukkoihin paikkoihin puolustajan selkäpuolelta ja sijoittaa jokaisen syötön millintarkasti laitahyökkääjääsi napattavaksi. Uusi taitopohjainen syöttely tuo peliin uuden tarkkuusristikon ja syöttömittarin.

Hit Everything
Tee tuhoa hit-stickillä
Puolustuksen uudelleenmäärittävä Hit Everything -mekaniikka tekee sinusta häiritsevämmän puolustuksessa. Madden NFL 23 -pelin uusi animaatioiden haaroitusteknologia mahdollistaa seuraavan sukupolven Hit-Stick-fysiikan, joka antaa sinun lyödä lentävää palloa, auttaa jo käynnissä olevissa taklauksia törmäämällä kasaan, repiä blokkeja auki ja pakottaa pystytaklauksilla pallonmenetyksiin.

Laitahyökkääjä vs. puolustaja -taistelut
Voita taistelu linjalta
Joukko uusia laitahyökkääjän ohitusliikkeitä ja puolustajan painostuksen vastaliikemekaniikkoja tuo peliin hienoa jalkatyöskentelyä ja tärkeitä 1 v.s 1 -taisteluita linjalta.


TILOJEN KUVAUKSET

Franchise
Päätä asiat joukkueenjohdosta käsin.
Vie seurasi huipulle suunnittelemalla ja laatimalla strategioita kuten NFL-päävalmentaja tarkennetun kykyjenetsinnän, henkilöstöhallinnon ja viikoittaisten strategiatoimintojen avulla. Uudet urheilijoiden motivaatiotekijät, kuten joukkueen sijainti ja palkkavaatimukset, ovat mukana sopimusneuvotteluissa ja lisäävät draamaa NFL:n vapaiden pelaajien keskelle Franchise-tilassa. Päivitetty Trade Logic AI edustaa tähtipelaajien arvoa aiempaa tarkemmin antaen tulokseksi reiluja ja realistisempia tarjouksia.

Face of the Franchise: The League
Pelaa tiesi historiankirjoihin.
The League vie sinut viidenteen NFL-kauteesi valitsemassasi pelipaikassa (QB, WR, RB, CB tai MLB), jossa etsit uutta alkua uudessa joukkueessa. Neuvottele vuoden kestävä "todista se" -sopimus johonkin 32:sta NFL-joukkueesta ja tee upeita esityksiä kentällä ansaitaksesi palkintoja ja nostaaksesi tasoasi. FieldSENSEn* luomat uudet pelipaikkakohtaiset mekaniikat ja pelaajaan keskittyvät kamerat tuovat sinut lähemmäksi toimintaa ja lisäävät syvyyttä pelaamiseen antamalla sinun dominoida jokaista aloitusta mistä päin kenttää tahansa. Uudet Drive Goals ja Drive Summaries lisäävät peliin mahdollisuuden säätää kokemustasi pelin aikana ja saada palautetta sekä palkintoja sen perusteella, miten hyvin pelaat. Hanki suorituskykytehostuksia viikoittaisista aktiviteeteista ja harjoittelusta otteluiden välillä samalla, kun Madden Ratings Adjustor Chad Johnson ohjaa urakehitystäsi tarjoamalla ominaisuuspäivityksiä pyrkiessäsi Road to 99:n huipputasolle. Tuleeko NFL-urastasi yksi kaikkien aikojen suurimmista? Se on sinusta kiinni.

Madden Ultimate Team
Yksinkertaistettua joukkueenrakennusta, kätevää kilpailua.
Luo fantasiakokoonpanosi nykyisistä NFL-supertähdistä, Hall of Fame -legendoista ynnä muista. Kaikkien aikojen ensimmäisen Field Pass -haasteen ja MUT-palkintoseurannan ansiosta aina löytyy syy pelata. Pelaa ansaitaksesi MUT Champions -osallistumispoletteja, ja kilpaile silloin kuin haluat. Yksinkertaistetun settien rakentamisen avulla voit navigoida sisältökansiossasi entistä tehokkaammin, jotta voit keskittyä Ultimate Team -kokoonpanosi kehittämiseen koko kauden ajan.The Yard
Tule maailman parhaaksi tässä tuunatussa takapihan inspiroimissa 6 vs. 6 -peleissä, jotka pelataan upeissa lokaatioissa ympäri maailmaa. Tee se tyylillä käyttämällä pelin kuumimpia varusteita. Saat lisämahdollisuuksia avatarin edistymiseen pelaamalla täysin Face of the Franchise -tilaan integroitua The Yardia.

Superstar KO
Kokoa joukkue ja tunne itsesi NFL-supertähdeksi Madden NFL 23 -pelin nopeassa yhteistyöeliminaattoritilassa, jossa Superstar X-Factor -kyvyt ovat aina käytössä. Pelaa lyhyitä otteluita ainutlaatuisilla stadioneilla käyttäen dynaamisia sääntöjä ja jalkapallokulttuurin ikoneja.

Play With Friends
Pelaa joukkueen kanssa ja esittele taitojasi moninpelitiloissa, joita ovat esimerkiksi tuunattu 6 vs 6 The Yard -arvopeli, tunne itsesi NFL-supertähdeksi aina käytössä olevien Superstar X-Factor -kykyjen ansiosta Superstar KO:ssa, tai testaa taitojasi muita pelaajia vastaan verkossa.

Play Now
Kilpaile muita pelaajia vastaan online- ja offline-peleissä (yksin- ja moninpeli) tai yksinpelissä offline-tilassa tekoälyä vastaan. Pelaa omalla tavallasi määrittämällä asetuksia, kuten neljänneksen pituuden, säännöt, stadionit ja peliasut.

Ominaisuudet

Toimittaja
EA
Julkaisupäivä
2022-08-19
Tuotenumero
PS570MADD23
EAN
5030934124317
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
28.3.2023 11:38
PEGI
3+
Toimittajan nimikenro.
46001425
Genre
Sport
Alusta
PS5
Formaatti
BLU-RAY
Pakkauskoko
15
Paino
0.15 kg