Resident Evil 6 Hits PS4

Tuotekuvaus

On kulunut vuosikymmen Raccoon Cityn tapahtumista. Yhdysvaltain presidentti on päättänyt paljastaa totuuden tapahtumista toiveikkaana siitä, että tämä ehkäisisi bioterrorismin kasvua tulevaisuudessa. Kuin kohtalon ivana uusi bioterrori-isku tapahtuu pian tämän jälkeen. Raccoon Cityn tapahtumista hengissä selviytynyt presidentin ystävä Leon S. Kennedy joutuu vaikean valinnan eteen. Hänen ystävänsä, itse presidentti, on muuttunut hyökkäyksen seurauksena joksikin aivan muuksi...

Samaan aikaan bioterrorismin vastaiseen turvallisuusjärjestöön kuuluva Chris Redfield on Kiinassa todistamassa toisenlaisen bioterrorihyökkäyksen tapahtumista. Ympäri maailmaa tapahtuvat iskut saavat koko maailman polvilleen kauhusta. Kun mikään maa ei ole turvassa hyökkäyksiltä, herää kysymys: onko enää toivoa pelastumisesta?

Tiukkaa toimintaa ja jännittävää selviytymiskauhua toisiinsa yhdistävä Resident Evil 6 on huikea tarinakokonaisuus. Siinä yhdistyvät globaalit uhkakuvat, henkilökohtainen selviytymistaistelu sekä pelottavat kauhukokemukset saumattomaksi pelikokemukseksi, joka nähdään useiden eri päähahmojen silmin. Niin ikään tapahtumapaikkoja ovat Yhdysvaltojen lisäksi sodan repimä itäinen Eurooppa sekä Lahshiangin kaupunki Kiinassa.

Toisistaan irrallaan alkavat tarinat yhdistyvät kiehtovaksi vyyhdiksi verkon kiristyessä tapahtumien ympärillä. Lopputuloksena on jännittävä pelikokemus fanien rakastamassa pelisarjassa.

Ominaisuudet

Toimittaja
CAPCOM
Julkaisupäivä
2020-06-11
Tuotenumero
44793RE6HI
EAN
5055060901823
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
5.12.2021 15:15
PEGI
18+
Toimittajan nimikenro.
70022-X1HITS
Genre
Action
Alusta
PS4
Formaatti
BLU-RAY
Pakkauskoko
15
Paino
0.15 kg