Roccat Burst Pro Mouse White PC

Tuotekuvaus

Roccat Burst Pro on äärimmäisen kevyt, vain 68 grammaa painava pelihiiri. Sen ergonominen ja symmetrinen muotoilu tekee hiirestä miellyttävän käyttää kummalla kädellä tahansa. Kokonaisuus rakentuu korkealaatuisista materiaaleista ja huipputason komponenteista, jotka takaavat ensiluokkaisen toimivuuden.

Hiiren huokoinen niin sanottu hunajakennorakenne on pinnoitettu ohuella ja läpikuultavalla muovilla. Tämä ehkäisee pölyn ja roskien pääsyn hiiren sisuksiin rakenteen keveydestä tinkimättä. Ohuen kuoren ansiosta hiiren tyylikäs AIMO-värivalaistus hehkuu näyttävästi pinnan läpi.

Hiiressä on tehokkaat ja tarkat Titan Switch Optical -kytkimet, jotka reagoivat painalluksiin viiveettä ja ilman mekaanisten kytkinten kulumaa. Optinen kytkin kestää myös painalluksia mekaanista kytkintä paremmin. Hiiren kytkimille voidaankin taata jopa sadan miljoonan painalluskerran kesto.

Hiiren huipputarkka, suorituskykyinen ja optinen Owl-Eye-anturi kykenee jopa 16 000 dpi-arvon tarkkuuteen. 50 G:n kiihtyvyys ja 400 ips:n enimmäisnopeus takaavat tarkan hallittavuuden kaikenlaisissa pelitilanteissa. Anturin liiketarkkuutta ja dpi-arvoa voidaan helposti muokata hiiren omalla ROCCAT Swarm -ohjelmistolla, jonka ansiosta hiiri sopii helposti kaikenlaisiin peleihin.

Hiiren pohjassa olevat "hiirentassut" on valmistettu lämpökäsitelystä PFTE-pohjamateriaalista, joiden ansiosta hiiri liukuu vaivatta erilaisilla pinnoilla. Kitkattoman, kevyen ja joustavan PhantomFlex-johdon ansiosta hiirtä on helppo liikuttaa eikä johtoa edes huomaa pelin tiimellyksessä.

Ominaisuudet

Toimittaja
Turtle Beach
Julkaisupäivä
2020-11-30
Tuotenumero
1388ROC11746
EAN
731855507467
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
30.5.2023 06:25
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
ROC-11-746
Genre
Mice
Alusta
PC
Formaatti
MICE
Pakkauskoko
36
Paino
0.22 kg