Steelrising XBOX-X

Tuotekuvaus

Steelrising-roolipeli vie pelaajan vuoden 1789 Pariisiin, joka on kaaoksen ja tuhon partaalla, kun kuningas Ludvig XVI on pysäyttänyt vallankumouksen verilöylyllä. Kaiken takana ovat hänen johtama mekaanisten sotilaiden armeija, joka ei tunne myötätuntoa eikä pode moraalisia ongelmia. Mutta kuten kaikissa kiehtovissa tarinoissa, poikkeus vahvistaa säännön.

Pelaaja ohjastaa Aegis-automatonia, konetta, joka on yksi mielipuolisen kuninkaan armeijan kehittyneemmistä osasista. Insinöörityön taidonnäytteenä Aegis kykenee älykkäämpään ajatteluun kuin muut kaltaisensa automatonit. On aika muuttaa historian suuntaa ja syöstä mielipuolinen kuningas alas valtaistuimeltaan.

Steelrising on toimintapitoinen roolipeli, jossa toisiinsa yhdistyvät kiehtova juonittelu, jännittävät taistelut ja mukaansatempaavat juonenkäänteet. Pelin ympäristönä toimii 1700-luvun lopun Ranska, jonka miljöö on tyyliltään ja yksityiskohdiltaan upea. Peruukkipäisten diplomaattien ja poliitikkojen ohella teollisen vallankumouksen robottimaiset automaton-koneet ovat osa keskeisiä tapahtumia, joissa ei voi välttyä hurjilta yhteenotoilta. Rivivihollisten ohella pelaaja pääsee ottamaan mittaa myös niin sanotuista pomovastustajista, jotka tarjoavat astetta vaikeampia taisteluita haastavalla tavalla.

Historiallinen Pariisi on täynnä pieniä kujia ja katuja, joiden varjoissa pelaaja voi valita oman etenemistyylinsä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia löydettäviä aarteita ja salaisuuksia, jotka palkitsevat löytäjänsä. Kutkuttavan pelijärjestelmän ansiosta peli myös tarjoaa uudelleenpeluuarvoa roolipelimäisen mekaniikan myötä.Ominaisuudet

Toimittaja
Nacon
Julkaisupäivä
2022-09-08
Tuotenumero
XSX800STEELRI
EAN
3665962015416
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
28.3.2023 11:38
PEGI
18+
Toimittajan nimikenro.
XBXSTEELRISINGUK3
Genre
Action,RPG
Alusta
XBOX-X
Formaatti
BLU-RAY
Pakkauskoko
25
Paino
0.15 kg