Victrix Gambit Headset for PS4/PS5 PS5

Tuotekuvaus

Langattomat Victrix Gambit -pelikuulokkeet ovat oivallinen valinta pelaamiseen niin kotona kuin pelitapahtumissakin. Jopa 12 metrin langaton kantama tekee kuulokkeiden käytöstä vaivatonta vaikkei jatkuvasti olisi pelipisteen ääressä. Tarpeen vaatiessa kuulokkeet voidaan liittää johdolla 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntään. Kuulokkeiden johdosta löytyvät tarpeelliset äänitoiminnot. Johdollisuus myös tekee kuulokkeista hyväksyttävät virallisiin peliturnauksiin.

Kuulokkeiden yhdysrakenteisen Dolby Atmos -tilaäänitekniikan ansiosta voi pelaaja kuulla pelissä lähestyvien vihollisten äänet tarkasti. Kuulokkeiden mukana tulee myös elinikäinen Dolby Atmos -tuki Xbox-pelikonsoleilla. PlayStation 5 -pelikonsolilla kuulokkeet tukevat sen ainutlaatuista 3D Audio -tilaääniominaisuutta. Kuulokkeiden Spectral Hearing -tekniikan ansiosta 50 millimetrin kuuloke-elementit toistavat äänet tarkasti ja dynaamisesti.

Kevytrakenteiset ja muotoilultaan miellyttävät Victrix Gambit -kuulokkeet istuvat päähän mukavasti eivätkä purista päätä tai korvia pitkissäkään peli-istunnoissa. Lisäksi kuulokkeissa on laadukas ja selkeästi äänet poimiva mikrofoni. Taisteluhelikopterien käyttöön suunniteltu monisuuntainen mikrofoni on virallisesti lisensoitu ja se osaa myös vaimentaa tehokkaasti ympäröivän taustamelun.

Langattomassa käytössä kuulokkeet saavat virtansa 900 milliampeeritunnin ladattavasta akusta, josta riittää virtaa jopa 16 tunnin käyttöön. Kuulokkeiden johdon pituus on kaksi metriä. Lisäksi kuulokkeiden mukana toimitetaan langaton USB-lähetin.Ominaisuudet

Toimittaja
PDP
Julkaisupäivä
2021-10-30
Tuotenumero
PS5122VGH
EAN
708056067557
Varasto
Ei varastossa
Tiedot päivitetty
5.12.2021 15:16
PEGI
0+
Toimittajan nimikenro.
052-003-EU
Genre
Headsets
Alusta
PS5
Formaatti
ACCESSORIES
Pakkauskoko
8
Paino
0 kg

Videot